+

Dressing

Πανέ τομάτα

  • Πανέ πράσινες τομάτες 40 γρ

Κρέπα πατάτας

  • Κρέπα τηγανητής πατάτας 30 γρ

Κρέπα παρμεζάνας

  • Τυρί παρμεζάνα σε κρέπα 10 γρ

Παρουσίαση

  • 100% μπιφτέκι Angus 180 γρ
  • Ψωμάκι brioche 1 τεμ.
  • Καραμελωμένο κρεμμύδι 25 γρ
  • Τυρί τσένταρ 35 γρ
  • Ψητό μπέικον 40 γρ
  1. Dressing

    Αναμειγνύουμε την Κέτσαπ με την Mπάρμπεκιου μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Πανέ τομάτα

    Κόβουμε τις τομάτες με πάχος 2 χιλ. και πανάρουμε σε γαλέτα αφού πρώτα έχουμε περάσει από αυγό. Επαναλαμβάνουμε δυο φορές.
  3. Κρέπα πατάτας

    Τρίβουμε τις πατάτες από το χοντρό μέρος του τρίφτη και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
  4. Κρέπα παρμεζάνας

    Τρίβουμε την παρμεζάνα και την τοποθετούμε σε τηγάνι, δουλεύουμε σε σιγανή φωτιά, γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές.
  5. Παρουσίαση

    Ψήνουμε το ψωμί από την εσωτερική πλευρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πανέ τομάτα και από πάνω την κρέπα πατάτας, το μπέικον και τελειώνουμε με τη σάλτσα BBQ.

    Από πάνω βάζουμε το μπιφτέκι, το καραμελωμένο κρεμμύδι και τελειώνουμε με την κρέπα παρμεζάνας.

+