+

Burger

  • Κιμάς black Angus 240 γρ

Dressing

Παρουσίαση

  • Φέτες τυρί τσένταρ 40 γρ
  • Φέτες τομάτας 40 γρ
  • Ψητό μπέικον 40 γρ
  • Καραμελωμένα κρεμμύδια 25 γρ
  • Αγγουράκι τουρσί 20 γρ
  • Φύλλα μαρουλιού 2 τεμ.
  • Φέτα ψωμί μπριός με σουσάμι 3 τεμ.
  1. Burger

    240 γρ μπιφτέκι (2 τεμάχια των 120 γρ) κιμάς black Angus καρυκευμένο με αλάτι και πιπέρι.
  2. Dressing

    Ανακατεύουμε την Hellmann’s Honey Mustard με το Hellmann’s Cream Cheese.
  3. Παρουσίαση

    Ψήνουμε τα ψωμάκια από την εσωτερική πλευρά τους.

    Τοποθετούμε στην πρώτη φέτα το Hellmann's Cream Cheese, τις φέτες τομάτας, το ένα μπιφτέκι με τη φέτα τσένταρ και το μισό μπέικον.

    Στη συνέχεια τοποθετούμε το μεσαίο τμήμα του ψωμιού και από πάνω από αυτό τη Hellmann's Honey Mustard, τα φύλλα μαρουλιού και το δεύτερο μπιφτέκι. Στο κρέας βάζουμε μια άλλη φέτα τσένταρ, κομμένο αγγουράκι τουρσί, το υπόλοιπο μπέικον και τα καραμελωμένα κρεμμύδια.

+