+

Για το Burger

  • Κιμάς black Angus 240 γρ

Για την Παρουσίαση

  • Φέτες τυρί τσένταρ 40 γρ
  • Φέτες τομάτας 40 γρ
  • Ψητό μπέικον 40 γρ
  • Καραμελωμένα κρεμμύδια 25 γρ
  • Αγγουράκι τουρσί 20 γρ
  • Φύλλα μαρουλιού 2 τεμ.
  • Φέτα ψωμί μπριός με σουσάμι 3 τεμ.
  1. Για το Burger

    Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι 2 τεμάχια μπιφτέκι (των 120γρ.) από κιμά black Angus.
  2. Για το Dressing

    Ανακατεύουμε τη Honey Mustard με το Cream Cheese.
  3. Για την Παρουσίαση

    Ψήνουμε τα ψωμάκια από την εσωτερική πλευρά τους. Τοποθετούμε στη μιαφέτα το Cream Cheese, τις φέτες τομάτας, το ένα μπιφτέκι, τη φέτα τσένταρ και το μισό μπέικον. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το μεσαίο τμήμα του ψωμιού και από πάνω τη Honey Mustard, τα φύλλα μαρουλιού και το δεύτερο μπιφτέκι. Προσθέτουμε ακόμα μια φέτα τσένταρ, κομμένο αγγουράκι τουρσί, το υπόλοιπο μπέικον και τα καραμελωμένα κρεμμύδια.
+