Menu
+

Εκτέλεση

  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 60 γρ
  • Κόκκινο ρύζι 180 γρ
  • Ελαιόλαδο 20 γρ
  • Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη 40 γρ
  • Μπρόκολο 300 γρ
  • Καλαμπόκι Σπυρί 150 γρ
  • Κύμινο 4 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Μαύρα φασόλια 200 γρ
  • Ψιλοκομμένος κόλιανδρος 15 γρ
  • Baby σπανάκι
  • Τορτίγια 15 τεμ.
  • Αβοκάντο 1 τεμ.
  1. Εκτέλεση

    Προετοιμάζουμε το ρύζι βάση των προδιαγραφών.

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο, στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και το ψιλοκομμένο μπρόκολο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε τα φασόλια (έτοιμα ή μαγειρεμένα) και καρυκεύουμε με αλάτι και το κύμινο. Στο τέλος προσθέτουμε το ρύζι μαζί με τον κόλιανδρο και διορθώνουμε τη γεύση.

    Ζεσταίνουμε τα φύλλα τις τορτίγια για να γίνουν πιο εύκαμπτα και αρχίζουμε να γεμίζουμε πρώτα με τα φύλλα από το σπανάκι, το αβοκάντο και στη συνέχεια με την φάρσα μας τελειώνουμε με τη Hellmann's Vegan και σταγόνες από λάιμ.