Cheeseburger με Ψητές Αγκινάρες
Ένα κλασσικό burger από μοσχάρι με ψητές αγκινάρες και πράσινα κρεμμύδια, μαγιονέζα, τυρί πεκορίνο και σπανάκι.

Συστατικά
Για την μαγιονέζα Dijon
Για το Burger
-
Μαγιονέζα Dijon 280 γρ
-
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι (60 γρ) 10 τεμ.
-
Τυρί πεκορίνο 280 γρ
-
Πράσινο κρεμμύδι, ψητό 280 γρ
-
Ψητή αγκινάρα 280 γρ
-
Baby σπανάκι 140 γρ
-
Ψωμάκι Kaiser Roll 10 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για την μαγιονέζα Dijon
Συνδυάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε -
Για το Burger
Ψήνουμε το μπιφτέκι στο σημείο προτίμησης μας και λιώνουμε το τυρί από πάνω. Αλείφουμε με την Dijon μαγιονέζας. Ολοκληρώνουμε το burger μας με τα υπόλοιπα υλικά.