Menu
+

Για το κοτόπουλο

  • Στήθος κοτόπουλο 1.0 kg
  • Hellmann’s Street Μουστάρδα 4 Kg 100.0 γρ
  • Κόλιανδρο σε σκόνη 10.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το πανάρισμα

  • Αλεύρι
  • Αυγό
  • Γαλέτα

Για το Σάντουιτς

  • Φύλλα μαρούλι 1.0 τεμ.
  • Φέτες τομάτας 2.0 τεμ.
  • Φέτες Ψωμί του Τόστ Γίγας 4.0 τεμ.
  • Αβοκάντο 1/2
  • Αυγό Βρασμένο 1.0 τεμ.
  • Hellmann’s Street Μαγιονέζα 3 Kg 60.0 γρ
  • Φιλέτο Κοτόπουλο πανέ 100.0 γρ
  1. Για το κοτόπουλο

    Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με την μουστάρδα και τα μπαχαρικά, και αφήνουμε για 1-2 ώρες.
  2. Για το πανάρισμα

    Στη συνέχεια πανάρουμε a l’anglaise, και τηγανίζουμε ή ψήνουμε σε φούρνο.
  3. Για το Σάντουιτς

    Τοποθετούμε με τη σειρά μέσα στο ψωμί του τόστ, μαγιονέζα, τα φύλλα μαρουλιού, το αβοκάντο και το αυγό κομμένο σε φέτες, τις φέτες τομάτας και το κοτόπουλο.Σερβίρουμε.