Menu
+

Για το αβοκάντο / γουακαμόλε

  • Ξύσμα από λάιμ
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Τομάτα κομμένη καρέ 50.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 40.0 γρ
  • Ωριμο αβοκάντο 1.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 20.0 ml

Για το dressing

Για το Club Sandwich

  • Φέτες ψωμί του τοστ 3.0 τεμ.
  • Baby Ρόκα
  • Dressing 30.0 γρ
  • Φέτες καπνιστός σολομός 2.0 τεμ.
  • Flakes αγγουριού
  • Γουακαμόλε 30.0 γρ
  1. Για το αβοκάντο / γουακαμόλε

    Καθαρίζουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού το αβοκάντο και το πολτοποιούμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε. Διατηρούμε στο ψυγείο.
  2. Για το dressing

    Ετοιμάζουμε το dressing, προσθέτοντας σε 100 γρ Hellmann’s Mαγιονέζα, 10 γρ Hellmann'sΒινεκρέτ μεΕσπεριδοειδή.
  3. Για το Club Sandwich

    Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού και στη συνέχεια ξεκινάμε τη συναρμολόγηση του club sandwich. Στην πρώτη φέτα προσθέτουμε μαρούλι, γουακαμόλε, σολομό και το dressing. Στη συνέχεια, στη δεύτερη φέτα προσθέτουμε μαρούλι, γουακαμόλε, την τομάτα και το dressing. Τελειώνουμε με την τρίτη φέτα του ψωμιού.