Club sandwich σολομού
Sandwich με πλούσια γεύση από καπνιστό σολομό και πιπεράτη ρόκα που "υπογράφει" ένα μοναδικό γευστικό συνδυασμό.

Συστατικά
Club sandwich σολομού
−
+
€414.0
Για το αβοκάντο / γουακαμόλε
Ξύσμα από λάιμ
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
/γρ
0.0 γρ
0%
Τομάτα κομμένη καρέ
/γρ
50.0 γρ
0%
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/γρ
40.0 γρ
0%
Ωριμο αβοκάντο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ελαιόλαδο
/ml
20.0 ml
0%
Για το dressing
Hellmann’s Αναπλήρωμα Μαγιονέζας 820 gr
/γρ
100.0 γρ
0%

Hellmann's Βινεγκρέτ με Εσπεριδοειδή 1 lt
/γρ
10.0 γρ
0%

Για το Club Sandwich
Φέτες ψωμί του τοστ
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Baby Ρόκα
/γρ
0.0 γρ
0%
Dressing
/γρ
30.0 γρ
0%
Φέτες καπνιστός σολομός
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Flakes αγγουριού
/γρ
0.0 γρ
0%
Γουακαμόλε
/γρ
30.0 γρ
0%
/
Για το αβοκάντο / γουακαμόλε
-
Ξύσμα από λάιμ
-
Πιπέρι
-
Αλάτι
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
Τομάτα κομμένη καρέ 50.0 γρ
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 40.0 γρ
-
Ωριμο αβοκάντο 1.0 τεμ.
-
Ελαιόλαδο 20.0 ml
Για το dressing
Για το Club Sandwich
-
Φέτες ψωμί του τοστ 3.0 τεμ.
-
Baby Ρόκα
-
Dressing 30.0 γρ
-
Φέτες καπνιστός σολομός 2.0 τεμ.
-
Flakes αγγουριού
-
Γουακαμόλε 30.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το αβοκάντο / γουακαμόλε
Καθαρίζουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού το αβοκάντο και το πολτοποιούμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε. Διατηρούμε στο ψυγείο. -
Για το dressing
Ετοιμάζουμε το dressing, προσθέτοντας σε 100 γρ Hellmann’s Mαγιονέζα, 10 γρ Hellmann'sΒινεκρέτ μεΕσπεριδοειδή. -
Για το Club Sandwich
Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού και στη συνέχεια ξεκινάμε τη συναρμολόγηση του club sandwich. Στην πρώτη φέτα προσθέτουμε μαρούλι, γουακαμόλε, σολομό και το dressing. Στη συνέχεια, στη δεύτερη φέτα προσθέτουμε μαρούλι, γουακαμόλε, την τομάτα και το dressing. Τελειώνουμε με την τρίτη φέτα του ψωμιού.