Menu

Συστατικά

+

Για το Καπνιστό Λουκάνικο

  • Καπνιστό λουκάνικο 10.0 γρ
  • Σιμιγδάλι καλαμποκιού 100.0 γρ
  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 150.0 γρ
  • Mπέικιν πάουντερ 1.0 γρ
  • Ξινόγαλα 350.0 ml
  • Φρέσκα Αυγά 2.0 τεμ.
  • Κορν φλέικς 50.0 γρ

Τα corn dogs έχουν αμερικάνικη προέλευση. Χοτ-ντογκ σε χυλό φτιαγμένο απο καλαμπόκι και ξινόγαλα. Για πιο ενδιαφέρουσα υφή, προσθέστε κορν φλέικς!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Καπνιστό Λουκάνικο

    Περνάμε ένα ξυλάκι σε κάθε λουκάνικο. Αναμειγνύουμε το σιμιγδάλι αραβοσίτου με τη φαρίνα και το μπείκιν πάουντερ και το ξινόγαλο με τα αβγά. Προσθέτουμε το μίγμα από το σιμιγδάλι αραβοσίτου και χτυπάμε, μέχρι να σχηματιστεί ένας ομοιόμορφος χυλός. Βουτάμε τα λουκάνικα μέσα στον χυλό και τα ψήνουμε σε λάδι στους 185°C για τέσσερα λεπτά. Βγάζουμε τα λουκάνικα από το λάδι και τα αφήνουμε να στραγγίξουν για λίγο πάνω σε χαρτί κουζίνας.

    Συνοδεύουμε με κέτσαπ.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού