+

Για το Καπνιστό Λουκάνικο

  • Καπνιστό λουκάνικο 10 γρ
  • Σιμιγδάλι καλαμποκιού 100 γρ
  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 150 γρ
  • Mπέικιν πάουντερ 1 γρ
  • Ξινόγαλα 350 ml
  • Φρέσκα Αυγά 2 τεμ.
  • Κορν φλέικς 50 γρ
  1. Για το Καπνιστό Λουκάνικο

    Περνάμε ένα ξυλάκι σε κάθε λουκάνικο. Αναμειγνύουμε το σιμιγδάλι αραβοσίτου με τη φαρίνα και το μπείκιν πάουντερκαιτο ξινόγαλο με τα αβγά. Προσθέτουμε το μείγμα από το σιμιγδάλι αραβοσίτου και χτυπάμε, μέχρι να σχηματιστεί ένας ομοιόμορφος χυλός. Βουτάμε τα λουκάνικα μέσα στον χυλό και τα ψήνουμε σε λάδι στους 185°C για τέσσερα λεπτά. Βγάζουμε τα λουκάνικα από το λάδι και τα αφήνουμε να στραγγίξουν για λίγο πάνω σε χαρτί κουζίνας.
+