Menu
+

Προετοιμασία

  • Κόκκινα Φασόλια 425.0 γρ
  • Μαυρομάτικα Φασόλια 425.0 γρ

Για το Dressing

Εκτέλεση

  • Τομάτες τύπου Roma 450.0 γρ
  • Μαυρομάτικα Φασόλια
  • Κόκκινα Φασόλια
  • Καλαμπόκι 310.0 γρ
  • Λευκό Κρεμμύδι, κομμένο καρέ 1.0 τεμ.
  • Πράσινη Πιπεριά κομμένη καρέ 125.0 γρ
  • Κόκκινη Πιπεριά κομμένη καρέ 125.0 γρ
  • Κόλιανδρος Ψιλοκομμένος 1.0 τεμ.
  1. Προετοιμασία

    Βάζουμε από το βράδυ τα φασόλια σε νερό και τα βράζουμε την επόμενη μέρα.
  2. Για το Dressing

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ.
  3. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε σε μπασίνα όλα τα υλικά μαζί με το dressing και ομογενοποιούμε. Διατηρούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα για πιο καλό και πιο γευστικό αποτέλεσμα.