+

Προετοιμασία

  • Κόκκινα Φασόλια 425 γρ
  • Μαυρομάτικα Φασόλια 425 γρ

Για το Dressing

Εκτέλεση

  • Τομάτες τύπου Roma 450 γρ
  • Μαυρομάτικα Φασόλια
  • Κόκκινα Φασόλια
  • Καλαμπόκι 310 γρ
  • Λευκό Κρεμμύδι, κομμένο καρέ 1 τεμ.
  • Πράσινη Πιπεριά κομμένη καρέ 125 γρ
  • Κόκκινη Πιπεριά κομμένη καρέ 125 γρ
  • Κόλιανδρος Ψιλοκομμένος 1 τεμ.
  1. Προετοιμασία

    Βάζουμε από το βράδυ τα φασόλια σε νερό και τα βράζουμε την επόμενη μέρα.
  2. Για το Dressing

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ.
  3. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε σε μπασίνα όλα τα υλικά μαζί με το dressing και ομογενοποιούμε. Διατηρούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα για πιο καλό και πιο γευστικό αποτέλεσμα.
+