Cretan Burger με Street Μαγιονέζα και Street Κέτσαπ Toping
Ολόκληρη η Κρήτη σε ένα burger. Μεσογειακή γευστική απόλαυση on the road!

Συστατικά
Cretan Burger με Street Μαγιονέζα και Street Κέτσαπ Toping
−
+
€5.26
Προετοιμασία
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι (60 γρ)
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Σταμναγκάθι
/γρ
100.0 γρ
0%
Απάκι
/γρ
50.0 γρ
0%
Κρεμμύδι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ξύδι
/ml
0.0 ml
0%
Για το dip
Hellmann’s Street Κέτσαπ 4 kg
/kg
1.0 kg
0%

Μέλι
/γρ
100.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
20.0 γρ
0%
Το burger
Brioche Buns
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι (60 γρ)
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Dip Ketchup
/γρ
0.0 γρ
0%
Ξυνομυζήθρα
/γρ
50.0 γρ
0%
Αυγό τηγανητό
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Απάκι
/γρ
0.0 γρ
0%
Σταμναγκάθι
/γρ
0.0 γρ
0%
Hellmann’s Street Μαγιονέζα 3 Kg
/γρ
30.0 γρ
0%
/
Προετοιμασία
-
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι (60 γρ) 1.0 τεμ.
-
Σταμναγκάθι 100.0 γρ
-
Απάκι 50.0 γρ
-
Κρεμμύδι
-
Ξύδι
Για το dip
-
Μέλι 100.0 γρ
-
Κύμινο 20.0 γρ
Το burger
-
Brioche Buns 1.0 τεμ.
-
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι (60 γρ)
-
Dip Ketchup
-
Ξυνομυζήθρα 50.0 γρ
-
Αυγό τηγανητό 1.0 τεμ.
-
Απάκι
-
Σταμναγκάθι
-
Hellmann’s Street Μαγιονέζα 3 Kg 30.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Προετοιμασία
Ψήνουμε το μπιφτέκι και σοτάρουμε το σταμναγκάθι με το κρεμμύδι. Επίσης, σοτάρουμε και το απάκι και σβήνουμε με ξύδι. -
Για το dip
Ετοιμάζουμε το αρωματικό κέτσαπ με μέλι και κύμινο. Προσθέτουμε τα υλικά και ομογενοποιούμε. -
Το burger
Στο ψωμάκι βάζουμε τη μαγιονέζα, το σωταρισμένο σταμναγκάθι,το μπιφτέκι, το απάκι, το dip ketchup, την ξυνομυζήθρα και σκεπάζουμε με το τηγανητό αυγό. Κλείνουμε με το ψωμάκι.