Cretan club sandwich
Η κρητική γεύση συναρπάζει! Εδώ, σε club sandwich εκδοχή, απλά συνεπαίρνει...

Συστατικά
Cretan club sandwich
−
+
€147.0
Για το απάκι
Απάκι
/γρ
100.0 γρ
0%
Ξύδι
/ml
10.0 ml
0%
Hellmann’s Μπάρμπεκιου 950 gr
/γρ
30.0 γρ
0%

Για τα τσιγαριστά βλήτα
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Κολοκύθι κομμένο ζουλιέν
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Φλούδα τομάτας κομμένη σε ψιλό καρέ
/γρ
50.0 γρ
0%
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Βλήτα
/γρ
300.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

1/2 μάτσο Καυκαλίθρες
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
20.0 ml
0%
Για το Club Sandwich
Φέτες ψωμί του τοστ
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Φέτες τομάτας
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Ξυνομυζήθρα
/γρ
100.0 γρ
0%
Απάκι
/γρ
0.0 γρ
0%
Μισό αυγό σφιχτό
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Βλήτα τσιγαριστά
/γρ
0.0 γρ
0%
1/2 μάτσο Καυκαλίθρες
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για το απάκι
-
Απάκι 100.0 γρ
-
Ξύδι 10.0 ml
Για τα τσιγαριστά βλήτα
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Κολοκύθι κομμένο ζουλιέν 1.0 τεμ.
-
Φλούδα τομάτας κομμένη σε ψιλό καρέ 50.0 γρ
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
-
Βλήτα 300.0 γρ
-
1/2 μάτσο Καυκαλίθρες
-
Ελαιόλαδο 20.0 ml
Για το Club Sandwich
-
Φέτες ψωμί του τοστ 3.0 τεμ.
-
Φέτες τομάτας 2.0 τεμ.
-
Ξυνομυζήθρα 100.0 γρ
-
Απάκι
-
Μισό αυγό σφιχτό
-
Βλήτα τσιγαριστά
-
1/2 μάτσο Καυκαλίθρες
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το απάκι
Κόβουμε σε φέτες και σοτάρουμε το απάκι. Σβήνουμε με λίγο ξύδι και τελειώνουμε με Hellmann ‘s Κέτσαπ Μπάρπεκιου 950 gr. -
Για τα τσιγαριστά βλήτα
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, στη συνέχεια προσθέτουμε τα βλήτα,τις καυκαλίθρες και το κολοκύθι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε την τομάτα και τα μυρωδικά. -
Για το Club Sandwich
Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού και στη συνέχεια ξεκινάμε τη συναρμολόγηση του club sandwich. Στην πρώτη φέτα, προσθέτουμε στο ψωμί , την ξυνομυζήθρα, τα τσιγαριστά χόρτα (βλήτα και καυκαλίθρες) και το αυγό. Στην συνέχεια, στη δεύτερη φέτα προσθέτουμε την ξυνομυζήθρα, το απάκι και την τομάτα. Τελειώνουμε με την τρίτη φέτα του ψωμιού.