Menu
+

Για το απάκι

Για τα τσιγαριστά βλήτα

Για το Club Sandwich

  • Φέτες ψωμί του τοστ 3 τεμ.
  • Φέτες τομάτας 2 τεμ.
  • Ξυνομυζήθρα 100 γρ
  • Απάκι
  • Μισό αυγό σφιχτό
  • Βλήτα τσιγαριστά
  • 1/2 μάτσο Καυκαλίθρες
  1. Για το απάκι

    Κόβουμε σε φέτες και σοτάρουμε το απάκι. Σβήνουμε με λίγο ξύδι και τελειώνουμε με Hellmann ‘s Κέτσαπ Μπάρπεκιου 950 gr.
  2. Για τα τσιγαριστά βλήτα

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, στη συνέχεια προσθέτουμε τα βλήτα,τις καυκαλίθρες και το κολοκύθι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε την τομάτα και τα μυρωδικά.
  3. Για το Club Sandwich

    Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού και στη συνέχεια ξεκινάμε τη συναρμολόγηση του club sandwich. Στην πρώτη φέτα, προσθέτουμε στο ψωμί , την ξυνομυζήθρα, τα τσιγαριστά χόρτα (βλήτα και καυκαλίθρες) και το αυγό. Στην συνέχεια, στη δεύτερη φέτα προσθέτουμε την ξυνομυζήθρα, το απάκι και την τομάτα. Τελειώνουμε με την τρίτη φέτα του ψωμιού.