Crisp-East Chicken
Ο ανανάς και οι πίκλες δίνουν σε αυτό το burger τη σπιρτάδα που χρειάζεται για να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα!

Συστατικά
Crisp-East Chicken
Για το Burger




Για το Burger
-
Ψωμάκι για burger 4.0 τεμ.
-
Γραβιέρα Νάξου
-
Φύλλα μαρούλι 4.0 τεμ.
-
Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες)
-
Ανανά
-
Κοτόπουλο φιλέτο 400.0 γρ
-
Αυγά 4.0 τεμ.
-
Φρυγανιά ΠΑΝΚΟ
-
Πάπρικα γλυκιά 20.0 γρ
-
Αλεύρι
-
Αλάτι
-
Lime 10.0 γρ
-
Λευκό μπαλσάμικο 10.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Burger
Σε μια μπασίνα βάζουμε το κοτόπουλο και το μαρινάρουμε με τη γλυκιά πάπρικα.
Αλατίζουμε και το περνάμε από το αλεύρι. Χτυπάμε να φύγει το πολύ αλεύρι και βουτάμε στα χτυπημένα αβγά, και μετά στη φρυγανιά πάνκο. Περνάμε ξανά από το αβγό και έπειτα πάλι από τη φρυγανιά. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Για τη μαγιονέζα βάζουμε όλα τα υλικά στην μπασίνα και ανακατεύουμε.
Τηγανίζουμε το κοτόπουλο και ψήνουμε τα ψωμάκια. Βάζουμε στη βάση τη μαγιονέζα και τις πίκλες. Έπειτα τον ανανά, το κοτόπουλο, τη γραβιέρα, το κρεμμύδι και το μαρούλι. Στο τέλος προσθέτουμε από πάνω μαγιονέζα και τοποθετούμε το ψωμάκι.