+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    1. Σε μια μπασίνα βάζουμε το κοτόπουλο και το μαρινάρουμε με τη γλυκιά πάπρικα.

    2. Αλατίζουμε και το περνάμε από το αλεύρι. Χτυπάμε να φύγει το πολύ αλεύρι και βουτάμε στα χτυπημένα αβγά, και μετά στη φρυγανιά ΠΑΝΚΟ. Περνάμε ξανά από το αβγό και έπειτα πάλι από τη φρυγανιά. Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.

    3. Για τη μαγιονέζα βάζουμε όλα τα υλικά στην μπασίνα και ανακατεύουμε.

    4. Τηγανίζουμε το κοτόπουλο και ψήνουμε τα ψωμάκια. Βάζουμε στη βάση τη μαγιονέζα και τις πίκλες. Έπειτα τον ανανά, το κοτόπουλο, τη γραβιέρα, το κρεμμύδι και το μαρούλι. Στο τέλος προσθέτουμε από πάνω μαγιονέζα και τοποθετούμε το ψωμάκι.

+