Gnocchi με Καπνιστό Λουκάνικο και Kale
Το ντελικάτο gnocchi αποκτά άλλη βαρύτητα με αυτή την υπέροχη σάλτσα λουκάνικου και kale.

Συστατικά
Gnocchi με Καπνιστό Λουκάνικο και Kale
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Knorr Νιφάδες Πατάτας 4 kg
/γρ
300.0 γρ
0%

Νερό
/ml
750.0 ml
0%
Αυγά
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Παρμεζάνα
/γρ
150.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλεύρι
/γρ
270.0 γρ
0%
Για τη σάλτσα
Ελαιόλαδο
/γρ
50.0 γρ
0%
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Καπνιστό λουκάνικο
/γρ
300.0 γρ
0%
Kale
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Ζωμός Κότας σε Σκόνη 1 kg
/γρ
0.0 γρ
0%

Μπούκοβο
/γρ
0.0 γρ
0%
Ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Νερό 750.0 ml
-
Αυγά 3.0 τεμ.
-
Παρμεζάνα 150.0 γρ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Αλεύρι 270.0 γρ
Για τη σάλτσα
-
Ελαιόλαδο 50.0 γρ
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
-
Καπνιστό λουκάνικο 300.0 γρ
-
Kale
-
Μπούκοβο
-
Ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τις νιφάδες με το ζεστό νερό, αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία και προσθέτουμε τους κρόκους από τα αυγά, το τριμμένο τυρί, το αλεύρι , το αλάτι και το πιπέρι .Αν χρειαστεί προσθέτουμε περισσότερο αλεύρι.
Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και σε μία κατσαρόλα με νερό τα βράζουμε μέχρι να ανεβούν στην επιφάνεια. Στη συνέχεια τα παγώνουμε. -
Για τη σάλτσα
Σοτάρουμε το λουκάνικο με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το kale . Έπειτα προσθέτουμε το ζωμό και εκτός φωτιάς το τριμμένο τυρί.