Menu
+

Εκτέλεση

  • Νερό 750.0 ml
  • Αυγά 3.0 τεμ.
  • Παρμεζάνα 150.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι 270.0 γρ

Για τη σάλτσα

  • Ελαιόλαδο 50.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Καπνιστό λουκάνικο 300.0 γρ
  • Kale
  • Μπούκοβο
  • Ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
  1. Εκτέλεση

    Ανακατεύουμε τις νιφάδες με το ζεστό νερό, αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία και προσθέτουμε τους κρόκους από τα αυγά, το τριμμένο τυρί, το αλεύρι , το αλάτι και το πιπέρι .Αν χρειαστεί προσθέτουμε περισσότερο αλεύρι.

    Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος και σε μία κατσαρόλα με νερό τα βράζουμε μέχρι να ανεβούν στην επιφάνεια. Στη συνέχεια τα παγώνουμε.

     

  2. Για τη σάλτσα

    Σοτάρουμε το λουκάνικο με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το kale . Έπειτα προσθέτουμε το ζωμό και εκτός φωτιάς το τριμμένο τυρί.