+

Προετοιμασία

Παρουσίαση

  1. Προετοιμασία

    Κόβουμε το αγγούρι σε μικρά κομμάτια και το μαρινάρουμε στη βινεγκρέτ με εσπεριδοειδή και το wasabi. Κόβουμε το φιλέτο ομοιόμορφα και το βάζουμε σε ένα στρογγυλό καλούπι. Βάζουμε στο grill το μπιφτέκι ψαριού και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές. Το εσωτερικό πρέπει να μείνει ωμό.
  2. Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Βάζουμε το burger μαζί με το Nori, το μαριναρισμένο αγγούρι και το μπιφτέκι Hamachi. Γαρνίρουμε με την Hellmann's Real μαγιονέζα, τη σαλάτα wakame και τα φύλλα παντζαριού.
+