+

Για την Προετοιμασία

Για την Παρουσίαση

  1. Για την Προετοιμασία

    Κόβουμε το αγγούρι σε μικρά κομμάτια και το μαρινάρουμε στη βινεγκρέτ με εσπεριδοειδή και το wasabi. Κόβουμε το φιλέτο ομοιόμορφα και το βάζουμε σε ένα στρογγυλό καλούπι. Βάζουμε το μπιφτέκι ψαριού στο grill και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές. Το εσωτερικό πρέπει να μείνει ωμό.
  2. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά.Στήνουμε τοburgerτοποθετώνταςπάνω στο ψωμάκι το Nori, το μαριναρισμένο αγγούρι και το μπιφτέκι Hamachi. Γαρνίρουμε με την Hellmann's Real μαγιονέζα, τη σαλάτα wakame και τα φύλλα παντζαριού.
+