Hearty Smokehouse Burger
Ικανοποιήστε την όρεξη των καλεσμένων σας με ένα λαχταριστό και εύγεστο Burger, που συνδυάζει ιδανικά το crispy μπέικον με τη σάλτσα barbeque.

Συστατικά
Προετοιμασία
-
Μοσχάρι ψιλοκομμένο 160 γρ
-
Μπέικον ψημένο 2 τεμ.
-
Τυρί τσένταρ καπνιστό 1 τεμ.
-
Φέτες Κρεμμύδι μεγάλες 3 τεμ.
Για το σερβίρισμα
-
Ψωμί για burger (μεγάλο) 1 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Προετοιμασία
Βάζουμε τα κρεμμύδια στο grill μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Ψήνουμε τo μπιφτέκι στο grill. Μόλις ψηθεί τοποθετούμε 3 ροδέλες κρεμμύδι, 2 φέτες μπέικον και 1 φέτα τυρί και περιμένουμε να λιώσει. -
Για το σερβίρισμα
Αλείφουμε στο ένα ψωμάκι 10 γρ. Hellmann’s Real Μαγιονέζα και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα, ενώ στο άλλο ψωμάκι απλώνουμε 27 γρ. Knorr Σάλτσα Barbeque.