+

Προετοιμασία

  • Μοσχάρι ψιλοκομμένο 160 γρ
  • Μπέικον ψημένο 2 τεμ.
  • Τυρί τσένταρ καπνιστό 1 τεμ.
  • Φέτες Κρεμμύδι μεγάλες 3 τεμ.

Για το σερβίρισμα

  1. Προετοιμασία

    Βάζουμε τα κρεμμύδια στο grill μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Ψήνουμε τo μπιφτέκι στο grill.
    Μόλις ψηθεί τοποθετούμε 3 ροδέλες κρεμμύδι, 2 φέτες μπέικον και 1 φέτα τυρί και περιμένουμε να λιώσει.
  2. Για το σερβίρισμα

    Αλείφουμε στο ένα ψωμάκι 10 γρ. Hellmann’s Real Μαγιονέζα και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα, ενώ στο άλλο ψωμάκι απλώνουμε 27 γρ. Knorr Σάλτσα Barbeque.
+