Menu
+

Για τα βλήτα

Για το Γουακαμόλε

Για τα Hot Dog

  • Λουκάνικα κοτόπουλου 2 τεμ.
  • Ψωμάκια για hot dog 2 τεμ.
  • Φλέικς γραβιέρας 40 γρ
  • Γουακαμόλε 60 γρ
  • Βλήτα τσιγαριστά 50 γρ
  1. Για τα βλήτα

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, στη συνέχεια προσθέτουμε τα βλήτα και το κολοκύθι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε την τομάτα και τα μυρωδικά.
  2. Για το Γουακαμόλε

    Καθαρίζουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού το αβοκάντο και το πολτοποιούμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε, διατηρούμε στο ψυγείο.
  3. Για τα Hot Dog

    Βράζουμε το λουκάνικο και ετοιμάζουμε το ψωμί.

    Στη συνέχεια κόβουμε και τοποθετούμε πρώτα το γουακομόλε, μετά το λουκάνικο, τα βλήτα και τελειώνουμε με φλέικς γραβιέρας και σαλτσα Delux Hellmann’s