Menu
+

Για τα βλήτα

  • Φλούδα τομάτας κομμένη σε ψιλό καρέ 50 γρ
  • Βλήτα 300 γρ
  • κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 γρ
  • Κολοκύθι κομμένο ζουλιέν 1 τεμ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1/2 μάτσο Καυκαλίθρες
  • Ελαιόλαδο 20 ml

Για το Γουακαμόλε

  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
  • Φλούδα τομάτας κομμένη σε ψιλό καρέ 50 γρ
  • Ωριμο αβοκάντο 1 τεμ.
  • Φρέσκος Κόλιανδρος 10 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ
  • Ελαιόλαδο 10 ml

Για τα Hot Dog

  1. Για τα βλήτα

    Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, στη συνέχεια προσθέτουμε τα βλήτα και το κολοκύθι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα χόρτα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε την τομάτα και τα μυρωδικά.
  2. Για το Γουακαμόλε

    Καθαρίζουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού το αβοκάντο και το πολτοποιούμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε, διατηρούμε στο ψυγείο.
  3. Για τα Hot Dog

    Βράζουμε το λουκάνικο και ετοιμάζουμε το ψωμί.

    Στη συνέχεια κόβουμε και τοποθετούμε πρώτα το γουακομόλε, μετά το λουκάνικο, τα βλήτα και τελειώνουμε με φλέικς γραβιέρας και σαλτσα Delux Hellmann’s