Menu
+

Για το Λάχανο Σουκρούτ

  • Λευκό λάχανο 1 kg
  • Λευκό κρασί 300 ml
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • Κύμινο 10 γρ
  • Χωριάτικο λουκάνικο 200 γρ

Για το Σάντουιτς

  1. Για το Λάχανο Σουκρούτ

    Κόβουμε το λάχανο ζουλιέν και το βράζουμε για 15 λεπτά με το μισό κρασί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το υπόλοιπο κρασί και το λουκάνικο (αφού πρώτα το έχουμε τηγανίσει σε ελαιόλαδο), και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το λάχανο. Εάν επιθυμούμε μπορούμε να προσθέσουμε και αγγουράκι κορνισόν.
  2. Για το Σάντουιτς

    Ανοίγουμε το ψωμάκι από την επάνω πλευρά του και προσθέτουμε πρώτα 100 γρ. λάχανο σουκρούτ, μετά το λουκάνικο και τελειώνουμε με Street μουστάρδα και κέτσαπ.