Menu
+

Για το Λάχανο Σουκρούτ

  • Λευκό λάχανο 1.0 kg
  • Λευκό κρασί 300.0 ml
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • Κύμινο 10.0 γρ
  • Χωριάτικο λουκάνικο 200.0 γρ

Για το Σάντουιτς

  • Ψωμάκια για hot dog 1.0 τεμ.
  • Χωριάτικο λουκάνικο 1.0 τεμ.
  • Hellmann’s Street Μουστάρδα 4 Kg 20.0 γρ
  • Hellmann’s Street Κέτσαπ 4 kg 30.0 γρ
  1. Για το Λάχανο Σουκρούτ

    Κόβουμε το λάχανο ζουλιέν και το βράζουμε για 15 λεπτά με το μισό κρασί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το υπόλοιπο κρασί και το λουκάνικο (αφού πρώτα το έχουμε τηγανίσει σε ελαιόλαδο), και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το λάχανο. Εάν επιθυμούμε μπορούμε να προσθέσουμε και αγγουράκι κορνισόν.
  2. Για το Σάντουιτς

    Ανοίγουμε το ψωμάκι από την επάνω πλευρά του και προσθέτουμε πρώτα 100 γρ. λάχανο σουκρούτ, μετά το λουκάνικο και τελειώνουμε με Street μουστάρδα και κέτσαπ.