Menu
+

Για τη σύβραση τομάτας πιπεριάς

  • Κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 1 τεμ.
  • Τομάτες, κομμένες σε μικρά καρέ 2 τεμ.
  • πράσινες πιπεριές κέρατο 2 τεμ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λευκό κρασί 20 γρ
  • Ελαιόλαδο 30 ml

Για το Hot Dog

  1. Για τη σύβραση τομάτας πιπεριάς

    Σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την τομάτα και την πιπεριά κομμένες σε μικρά καρέ, καρυκεύουμε με το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά.
  2. Για το Hot Dog

    Κόβουμε το ψωμί και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σύβραση, τις τομάτες, τη ρόκα και το ψητό λουκάνικο, τελειώνουμε με την τριμμένη φέτα και τη μαγιονέζα με το κέτσαπ.