Menu

Συστατικά

+

Για τον μπακαλιάρο

  • Μπακαλιάρος 500.0 γρ
  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αυγό 1.0 τεμ.

Για το κουρκούτι

  • Μπίρα 250.0 ml
  • Ανθρακούχο Αναψυκτικό 250.0 ml
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180.0 γρ
  • Μπέικιν πάουντερ 10.0 γρ
  • Αλάτι

Για τη σάλτα ταρτάρ

  • Hellmann's Vegan 3 lt 250.0 γρ
  • Αγγουράκι τουρσί 50.0 γρ
  • Κάπαρη 50.0 γρ
  • Αγγούρι 50.0 γρ
  • Άνηθος

Για το στήσιμο


Κλέψτε τις καρδιές των μικρότερων, κατακτώντας τον πιο δύσκολο "πελάτη" με υπέροχα hot dog μπακαλιάρου!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τον μπακαλιάρο

    Ομογενοποιούμε σε μπασίνα τον καθαρισμένο μπακαλιάρο μαζί με το λάιμ (ξύσμα από 1 λάιμ και χυμό από ½) και το χτυπημένο ασπράδι αυγού, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στη συνέχεια, κλείνουμε πάρα πολύ καλά με διαφάνεια (σε σχήμα λουκάνικο), βράζουμε για 20 λεπτά και κρυώνουμε αμέσως.
  2. Για το κουρκούτι

    Επιλέγουμε ανθρακούχο τύπου sprite, 7up. Τοποθετούμε όλα τα υγρά σε μπασίνα και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι. Τοποθετούμε τουλάχιστον για 30 λεπτά στο ψυγείο.
  3. Για τη σάλτα ταρτάρ

    Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά. Το αγγούρι το κόβουμε μπρινουάζ. Τοποθετούμε τη μαγιονέζα σε μπασίνα και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά, ομογενοποιούμε και τοποθετούμε στο ψυγείο.
  4. Για το στήσιμο

    Περνάμε το λουκάνικο μπακαλιάρου πρώτα από αλεύρι και στη συνέχεια από το κουρκούτι και τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να πάρουμε ένα χρυσαφί χρώμα. Τοποθετούμε στη μια πλευρά του ψωμιού μας τη σάλτσα ταρτάρ, μετα το λουκάνικο μπακαλιάρου και τελειώνουμε με ψιλοκομμένο μαρούλι και ντοτς μουστάρδας.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού