+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Καρυκεύουμε το κοτόπουλο και το λουκάνικο με το μείγμα μπαχαρικών Cajun και κόβουμε το λουκάνικο σε κομματάκια.
    Σοτάρουμε το κομμένο λουκάνικο σε ελαιόλαδο, μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα και το τραβάμε στην άκρη. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε και το κοτόπουλο και το κρατάμε και αυτό στην άκρη.
    Στη συνέχεια, σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές και το σκόρδο, προσθέτουμε τις τομάτες, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αρωματίζουμε με το θυμάρι. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε το μπούκοβο, την Πικάντικη Σάλτσα, την Worcester σως, τις μπάμιες, το λουκάνικο και το κοτόπουλο και βράζουμε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ρύζι και το ζωμό και αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 20-25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι μας. Προσθέτουμε τις γαρίδες στην επιφάνεια του φαγητού μας και βράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 5-6 λεπτά, μέχρι οι γαρίδες να αποκτήσουν ροζ χρώμα.

    Ελέγχουμε την γεύση και σερβίρουμε. Ντεκοράρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

+