Menu

Συστατικά

+

Για το pull pork

Για τη sauce

Για το σερβίρισμα

  • Γαρίδες 3.0 τεμ.
  • Iceberg
  • Μπέικον
  • Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες)
  • ψωμί Μπριός 3.0 τεμ.

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το pull pork

    Καρυκεύουμε το χοιρινό με αλάτι και πιπέρι, το τοποθετούμε σε σακούλα για Sous Vide, κλείνουμε ερμητικά 100% και μαγειρεύουμε σε ρόνερ στους 80°C για 12 ώρες. Όταν το κρέας μας είναι έτοιμο, παγώνουμε και ανοίγουμε τη σακούλα. Με τη βοήθεια δυο πιρουνιών ψιλοκόβουμε το χοιρινό και στη συνέχεια το ανακατεύουμε με τη μπάρμπεκιου.
  2. Για τη sauce

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και ομογενοποιούμε.
  3. Για το σερβίρισμα

    Θωρακίζουμε το ψωμί και τηγανίζουμε τις γαρίδες πανέ. Τοποθετούμε τη sauce, το ψιλοκομμένο iceberg, το pull pork, κλείνουμε με τη μία φέτα brioche και δημιουργούμε άλλη μια στρώση με το μπέικον, τις γαρίδες, τις πίκλες και τη sauce. Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.