Katsu Sando με Pull Pork και Γαρίδες
Πανδαισία γεύσεων σε ένα ψωμάκι, με σιγοψημένο χοιρινό, γαρίδες και sauce με βάση μαγιονέζα.

Συστατικά
Katsu Sando με Pull Pork και Γαρίδες
−
+
€0.0
Για το pull pork
Χοιρινός λαιμός
/γρ
400.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Υγρή Σάλτσα Μπάρμπεκιου 2,20 lt
/cu
0.0 cu
0%

Για τη sauce
Hellmann's Real Μαγιονέζα 5 lt
/γρ
110.0 γρ
0%

Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
35.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Ξύσμα λεμονιού
/γρ
0.0 γρ
0%
Χυμό λάιμ
/γρ
20.0 γρ
0%
Για το σερβίρισμα
Γαρίδες
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Iceberg
/γρ
0.0 γρ
0%
Μπέικον
/γρ
0.0 γρ
0%
Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες)
/γρ
0.0 γρ
0%
ψωμί Μπριός
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
/
Για το pull pork
-
Χοιρινός λαιμός 400.0 γρ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Για τη sauce
-
Ξύσμα λεμονιού
-
Χυμό λάιμ 20.0 γρ
Για το σερβίρισμα
-
Γαρίδες 3.0 τεμ.
-
Iceberg
-
Μπέικον
-
Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες)
-
ψωμί Μπριός 3.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το pull pork
Καρυκεύουμε το χοιρινό με αλάτι και πιπέρι, το τοποθετούμε σε σακούλα για Sous Vide, κλείνουμε ερμητικά 100% και μαγειρεύουμε σε ρόνερ στους 80°C για 12 ώρες. Όταν το κρέας μας είναι έτοιμο, παγώνουμε και ανοίγουμε τη σακούλα. Με τη βοήθεια δυο πιρουνιών ψιλοκόβουμε το χοιρινό και στη συνέχεια το ανακατεύουμε με τη μπάρμπεκιου. -
Για τη sauce
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και ομογενοποιούμε. -
Για το σερβίρισμα
Θωρακίζουμε το ψωμί και τηγανίζουμε τις γαρίδες πανέ. Τοποθετούμε τη sauce, το ψιλοκομμένο iceberg, το pull pork, κλείνουμε με τη μία φέτα brioche και δημιουργούμε άλλη μια στρώση με το μπέικον, τις γαρίδες, τις πίκλες και τη sauce. Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.