Mediterranean Style Grilled Portobello Sandwich
Η Μεσογειακή Veggie εκδοχή του burger.

Συστατικά
Mediterranean Style Grilled Portobello Sandwich
−
+
€25.0
Για τη Μαρινάδα
Knorr Primerba Pesto Rosso με Τομάτα και Βασιλικό 340 gr
/γρ
2.0 γρ
0%

Hellmann's Βινεγκρέτ Βασιλικού 1 lt
/ml
20.0 ml
0%

Dressing
Hellmann’s Real Μαγιονέζα 2 lt
/γρ
40.0 γρ
0%
.jpg)
Εστραγκόν φρέσκο
/mg
1250.0 mg
0%
Ξύσμα λεμονιού
/mg
1250.0 mg
0%
Φρέσκο χυμό λεμονιού
/mg
2500.0 mg
0%
Για το Μανιτάρι
Μανιτάρια πορτομπέλο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Πιπεριές Φλωρίνης
/γρ
40.0 γρ
0%
Τυρί προβολόνε
/γρ
14.0 γρ
0%
Για το σερβίρισμα
Ρόκα
/γρ
10.0 γρ
0%
Τσιαπάτες (μικρές και ψημένες)
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
/
Για τη Μαρινάδα
Dressing
-
Εστραγκόν φρέσκο 1250.0 mg
-
Ξύσμα λεμονιού 1250.0 mg
-
Φρέσκο χυμό λεμονιού 2500.0 mg
Για το Μανιτάρι
-
Μανιτάρια πορτομπέλο 1.0 τεμ.
-
Πιπεριές Φλωρίνης 40.0 γρ
-
Τυρί προβολόνε 14.0 γρ
Για το σερβίρισμα
-
Ρόκα 10.0 γρ
-
Τσιαπάτες (μικρές και ψημένες) 1.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Μαρινάδα
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα μανιτάρια με τη βινεγκρέτ βασιλικού και την Hellmann’s Sundried Tomato Basil και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα. -
Dressing
Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε την Hellmann’s Real Μαγιονέζα με το εστραγκόν, τo ξύσμα και το χυμό λεμονιού. -
Για το Μανιτάρι
Σε προθερμανσμένο grill ψήνουμε τα μανιτάρια για περίπου 5 λεπτά. Προς το τέλος του ψησίματος προσθέτουμε σε κάθε μανιτάρι μισή πιπεριά Φλωρίνης και 14 γρ. τυρί προβολόνε και αφήνουμε το τυρί να λιώσει. -
Για το σερβίρισμα
Αλείφουμε την τσιαπάτα με 45 γρ. από τη σως μαγιονέζας και τοποθετούμε τα ψημένα μανιτάρια και τη ρόκα.