Mediterranean Style Grilled Portobello Sandwich
Η Μεσογειακή Veggie εκδοχή του burger.

Συστατικά
Για τη Μαρινάδα
Dressing
-
Εστραγκόν φρέσκο 1250 mg
-
Ξύσμα λεμονιού 1250 mg
-
Φρέσκο χυμό λεμονιού 2500 mg
Για το Μανιτάρι
-
Μανιτάρια πορτομπέλο 1 τεμ.
-
Πιπεριές Φλωρίνης 40 γρ
-
Τυρί προβολόνε 14 γρ
Για το σερβίρισμα
-
Ρόκα 10 γρ
-
Τσιαπάτες (μικρές και ψημένες) 1 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Μαρινάδα
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα μανιτάρια με τη βινεγκρέτ βασιλικού και την Hellmann’s Sundried Tomato Basil και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα. -
Dressing
Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε την Hellmann’s Real Μαγιονέζα με το εστραγκόν, τo ξύσμα και το χυμό λεμονιού. -
Για το Μανιτάρι
Σε προθερμανσμένο grill ψήνουμε τα μανιτάρια για περίπου 5 λεπτά. Προς το τέλος του ψησίματος προσθέτουμε σε κάθε μανιτάρι μισή πιπεριά Φλωρίνης και 14 γρ. τυρί προβολόνε και αφήνουμε το τυρί να λιώσει. -
Για το σερβίρισμα
Αλείφουμε την τσιαπάτα με 45 γρ. από τη σως μαγιονέζας και τοποθετούμε τα ψημένα μανιτάρια και τη ρόκα.