+

Για τη Μαρινάδα

Dressing

Για το Μανιτάρι

  • Μανιτάρια πορτομπέλο 1 τεμ.
  • Πιπεριές Φλωρίνης 40 γρ
  • Τυρί προβολόνε 14 γρ

Για το σερβίρισμα

  • Ρόκα 10 γρ
  • Τσιαπάτες (μικρές και ψημένες) 1 τεμ.
  1. Για τη Μαρινάδα

    Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα μανιτάρια με τη βινεγκρέτ βασιλικού και την Hellmann’s Sundried Tomato Basil και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
  2. Dressing

    Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε την Hellmann’s Real Μαγιονέζα με το εστραγκόν, τo ξύσμα και το χυμό λεμονιού.
  3. Για το Μανιτάρι

    Σε προθερμανσμένο grill ψήνουμε τα μανιτάρια για περίπου 5 λεπτά. Προς το τέλος του ψησίματος προσθέτουμε σε κάθε μανιτάρι μισή πιπεριά Φλωρίνης και 14 γρ. τυρί προβολόνε και αφήνουμε το τυρί να λιώσει.
  4. Για το σερβίρισμα

    Αλείφουμε την τσιαπάτα με 45 γρ. από τη σως μαγιονέζας και τοποθετούμε τα ψημένα μανιτάρια και τη ρόκα.
+