Menu
+

Μix λαχανικών

  • Σκόρδο (σε σκόνη) 7500.0 mg
  • Κόκκινο πιπέρι 2500.0 mg
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2500.0 mg
  • Κρεμμύδι (σε σκόνη) 1250.0 mg
  • Άνηθο ψιλοκομμένο 250.0 mg
  • Σέλινο σε σκόνη 500.0 mg
  • Κόλιανδρος 500.0 mg
  • Πάπρικα 500.0 mg

Για το Dressing

Για το Burger

  • Μοσχαρίσιο κιμά 110.0 γρ
  • Μπέικον crisp 2.0 τεμ.
  • Τυρί τσένταρ 1.0 τεμ.

Για το σερβίρισμα

  • Ψωμί για burger 1.0 τεμ.
  • Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες) 25.0 γρ
  • Φέτες τομάτας 1.0 τεμ.
  1. Μix λαχανικών

    Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τα 8 πρώτα συστατικά. Διατηρούμε το μείγμα 1 εβδομάδα.
  2. Για το Dressing

    Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε τη Hellmann’s Deli με 5 γρ. από το mix λαχανικών, σκεπάζουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
  3. Για το Burger

    Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μοσχαρίσιο κιμά με την Worcester σως και 11,5 γρ. από το mix λαχανικών. Σχηματίζουμε 1 μπιφτέκι και τo ψήνουμε στο grill. Προς το τέλος του ψησίματος, τοποθετούμε στο καθένα από 2 φέτες μπέικον και 1 φέτα τυρί. Αφήνουμε το τυρί να λιώσει.
  4. Για το σερβίρισμα

    Απλώνουμε στο κάθε ψωμάκι 30 γρ. από τo πικάντικo dressing και τοποθετούμε το μπιφτέκι, 1 φέτα τομάτα και 25 γρ. αγγουράκια σε πίκλες.