Montreal Style Cheeseburger με καυτερό Dressing
Η Καναδέζικη εκδοχή του Burger με πίκλες και μπέικον crisp.

Συστατικά
Montreal Style Cheeseburger με καυτερό Dressing
−
+
€0.0
Μix λαχανικών
Σκόρδο (σε σκόνη)
/mg
7500.0 mg
0%
Κόκκινο πιπέρι
/mg
2500.0 mg
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/mg
2500.0 mg
0%
Κρεμμύδι (σε σκόνη)
/mg
1250.0 mg
0%
Άνηθο ψιλοκομμένο
/mg
250.0 mg
0%
Σέλινο σε σκόνη
/mg
500.0 mg
0%
Κόλιανδρος
/mg
500.0 mg
0%
Πάπρικα
/mg
500.0 mg
0%
Για το Dressing
Hellmann's Μαγιονέζα Deli 5 lt
/γρ
55.0 γρ
0%

Για το Burger
Μοσχαρίσιο κιμά
/γρ
110.0 γρ
0%
Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Μπέικον crisp
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Τυρί τσένταρ
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Για το σερβίρισμα
Ψωμί για burger
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες)
/γρ
25.0 γρ
0%
Φέτες τομάτας
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
/
Μix λαχανικών
-
Σκόρδο (σε σκόνη) 7500.0 mg
-
Κόκκινο πιπέρι 2500.0 mg
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2500.0 mg
-
Κρεμμύδι (σε σκόνη) 1250.0 mg
-
Άνηθο ψιλοκομμένο 250.0 mg
-
Σέλινο σε σκόνη 500.0 mg
-
Κόλιανδρος 500.0 mg
-
Πάπρικα 500.0 mg
Για το Dressing
Για το Burger
-
Μοσχαρίσιο κιμά 110.0 γρ
-
Μπέικον crisp 2.0 τεμ.
-
Τυρί τσένταρ 1.0 τεμ.
Για το σερβίρισμα
-
Ψωμί για burger 1.0 τεμ.
-
Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες) 25.0 γρ
-
Φέτες τομάτας 1.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Μix λαχανικών
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τα 8 πρώτα συστατικά. Διατηρούμε το μείγμα 1 εβδομάδα. -
Για το Dressing
Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε τη Hellmann’s Deli με 5 γρ. από το mix λαχανικών, σκεπάζουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. -
Για το Burger
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μοσχαρίσιο κιμά με την Worcester σως και 11,5 γρ. από το mix λαχανικών. Σχηματίζουμε 1 μπιφτέκι και τo ψήνουμε στο grill. Προς το τέλος του ψησίματος, τοποθετούμε στο καθένα από 2 φέτες μπέικον και 1 φέτα τυρί. Αφήνουμε το τυρί να λιώσει. -
Για το σερβίρισμα
Απλώνουμε στο κάθε ψωμάκι 30 γρ. από τo πικάντικo dressing και τοποθετούμε το μπιφτέκι, 1 φέτα τομάτα και 25 γρ. αγγουράκια σε πίκλες.