Montreal Style Cheeseburger με καυτερό Dressing
Η Καναδέζικη εκδοχή του Burger με πίκλες και μπέικον crisp.

Συστατικά
Μix λαχανικών
-
Σκόρδο (σε σκόνη) 7500 mg
-
Κόκκινο πιπέρι 2500 mg
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2500 mg
-
Κρεμμύδι (σε σκόνη) 1250 mg
-
Άνηθο ψιλοκομμένο 250 mg
-
Σέλινο σε σκόνη 500 mg
-
Κόλιανδρος 500 mg
-
Πάπρικα 500 mg
Για το Dressing
Για το Burger
-
Μοσχαρίσιο κιμά 110 γρ
-
Μπέικον crisp 2 τεμ.
-
Τυρί τσένταρ 1 τεμ.
Για το σερβίρισμα
-
Ψωμί για burger 1 τεμ.
-
Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες) 25 γρ
-
Φέτες τομάτας 1 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Μix λαχανικών
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τα 8 πρώτα συστατικά. Διατηρούμε το μείγμα 1 εβδομάδα. -
Για το Dressing
Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε τη Hellmann’s Deli με 5 γρ. από το mix λαχανικών, σκεπάζουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. -
Για το Burger
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μοσχαρίσιο κιμά με την Worcester σως και 11,5 γρ. από το mix λαχανικών. Σχηματίζουμε 1 μπιφτέκι και τo ψήνουμε στο grill. Προς το τέλος του ψησίματος, τοποθετούμε στο καθένα από 2 φέτες μπέικον και 1 φέτα τυρί. Αφήνουμε το τυρί να λιώσει. -
Για το σερβίρισμα
Απλώνουμε στο κάθε ψωμάκι 30 γρ. από τo πικάντικo dressing και τοποθετούμε το μπιφτέκι, 1 φέτα τομάτα και 25 γρ. αγγουράκια σε πίκλες.