+

Μix λαχανικών

  • Σκόρδο (σε σκόνη) 7500 mg
  • Κόκκινο πιπέρι 2500 mg
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2500 mg
  • Κρεμμύδι (σε σκόνη) 1250 mg
  • Άνηθο ψιλοκομμένο 250 mg
  • Σέλινο σε σκόνη 500 mg
  • Κόλιανδρος 500 mg
  • Πάπρικα 500 mg

Dressing

Burger

Για το σερβίρισμα

  • Ψωμί για burger 1 τεμ.
  • Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες) 25 γρ
  • Φέτες τομάτας 1 τεμ.
  1. Μix λαχανικών

    Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τα 8 πρώτα συστατικά. Διατηρούμε το μείγμα 1 εβδομάδα.
  2. Dressing

    Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το Hellmann’s Cream Cheese με 5 γρ. από το mix λαχανικών, σκεπάζουμε και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
  3. Burger

    Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το μοσχαρίσιο κιμά με την Worcester σως και 11,5 γρ. από το mix λαχανικών. Σχηματίζουμε 1 μπιφτέκι και τo ψήνουμε στο grill. Προς το τέλος του ψησίματος τοποθετούμε στο καθένα από 2 φέτες μπέικον και 1 φέτα τυρί. Αφήνουμε το τυρί να λιώσει.
  4. Για το σερβίρισμα

    Απλώνουμε στο κάθε ψωμάκι 30 γρ. από τo πικάντικo dressing και τοποθετούμε το μπιφτέκι, 1 φέτα τομάτα και 25 γρ. αγγουράκια σε πίκλες.
+