+

Για τα noodles Κολοκυθιού

  1. Για τα noodles Κολοκυθιού

    Χρησιμοποιούμε ένα μαντολίνο για να σχηματιστούν τα κολοκυθάκια σε μορφή σπαγγέτι ή ζυμαρικών. Μπορούμε επίσης, να το κάνουμε με ένα μαχαίρι, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

    Αν προτιμάμε τα μαλακά ζυμαρικά, μπορούμε να τα βράσουμε για ένα λεπτό ή δύο και να προσθέσουμε στη σάλτσα το νερό από το βρασμό.
    Βάζουμε τα noodles από κολοκύθι σε μια μπασίνα μεσαίου μεγέθους.
    Ψιλοκόβουμε την τομάτα, και την προσθέτουμε στη μπασίνα. Προσθέτουμε τα καρύδια, το αβοκάντο, το βασιλικό, το σκόρδο, το μαϊντανό, και το χυμό λάιμ, μαζί με το νερό στο μπλέντερ και ανακατεύουμε, μέχρι να πάρουμε μια κρεμώδη σάλτσα.
    Ρίχνουμε τη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει πάνω από τα ζυμαρικά με την τομάτα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.

    Σερβίρουμε αμέσως.

+