+

Για το Dressing

Για την Τομάτα

  • Φέτες τομάτας 1 τεμ.
  • Αλάτι 1 γρ
  • Πιπέρι 300 mg

Για το Burger

  • Μοσχαρίσιο κότσι (μαγειρευτό) 125 γρ

Για την Παρουσίαση

  • Ψωμάκι brioche 1 τεμ.
  • Κρεμμύδι 15 γρ
  • Μαύρη ελιά (φέτες) 10 γρ
  • Ξίδι από κόκκινο κρασί 5 ml
  • Βασιλικό 3 γρ
  1. Για το Dressing

    Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και προσθέτουμε το Primerba Knorr Σκόρδου, το ξύσμα λεμονιού, μαύρο πιπέρι και τελειώνουμε με τη βινεγκρέτ με εσπεριδοειδή και τη Hellmann's Real μαγιονέζα.

    Καραμελώνουμε τα κρεμμύδια.

  2. Για την Τομάτα

    Προσθέτουμε το τεμάχιο τομάτας, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
    Το βάζουμε στο φούρνο στους 90 βαθμούς για 2 ώρες.
  3. Για το Burger

    Μαγειρεύουμε το κότσι και στη συνέχεια, το καθαρίζουμε και το φορμάρουμε σε σχήμα μπιφτεκιού. Προσθέτουμε στο μπιφτέκι αλάτι και πιπέρι και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε υψηλή φωτιά, μέχρι να γίνει τραγανό.
  4. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Στήνουμε το burgerτοποθετώντας πάνω στο ψωμάκι το μαρούλι, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, στη συνέχεια, το καραμελωμένο κρεμμύδι, την ψητή τομάτα, τις ελιές και τελειώνουμε με το dressing και τα φύλλα βασιλικού.
+