Menu

Συστατικά

+

Για τα Pancakes

Για τη γέμιση Μήλου Κανέλλας

  • Μήλα Granny Smith 300.0 γρ
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 100.0 γρ
  • Βούτυρο 30.0 γρ
  • Κανέλλα σε σκόνη 2.0 γρ

Υπέροχα κι εύκολα αυτά τα αφράτα pancakes με τη μυρωδάτη γέμιση μήλου... απλά ακαταμάχητα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα Pancakes

    Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το Μείγμα για Πάνκεϊκ / Βάφλα Carte D’Or Buffet με το νερό και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄.Έπειτα, ψήνουμε στο τηγάνι τα pancakes μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα, φροντίζοντας ταυτόχρονα να παραμείνουν αφράτα
  2. Για τη γέμιση Μήλου Κανέλλας

    Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα μήλα. Σε αντικολλητικό τηγάνι καραμελώνουμε τα κυβάκια του μήλου με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το βούτυρο και στο τέλος την κανέλα. Αφήνουμε να κρυώσουν τα μήλα και τα στραγγίζουμε.Τέλος, για το στήσιμο του πιάτου μας, δουλεύουμε σε στρώσεις τα pancakes εναλλάξ με τη γέμιση μήλου-κανέλας. 
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού