Menu
+

Προετοιμασία

  • Φρέσκα Αυγά 4.0 τεμ.
  • Αποφλοιωμένες Γαρίδες
  • Αποξηραμένες γαρίδες 50.0 γρ
  • Σκόρδο, χοντροκομμένο 50.0 γρ
  • Πίκλα ραπανάκι 100.0 γρ
  • Νούντλς ρυζιού, μουλιασμένα σε νερό ( 85 βαθμούς ) 2000.0 γρ
  • Σχοινόπρασο σκόρδου, 5cm σε μήκος 40.0 γρ
  • Σάλτσα ψαριού 60.0 ml
  • Βλαστάρια φασολιών 160.0 γρ
  • Φιστίκια 200.0 γρ
  • Φύλλα κόλιανδρο 50.0 γρ
  • Lime
  • Σπορέλαιο 100.0 ml
  1. Προετοιμασία

    Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα wok. Προσθέτουμε τις αποξηραμένες γαρίδες και ανακατεύουμε, μέχρι να βγουν τα αρώματα τους. Στη συνέχεια, βάζουμε το σκόρδο και την πίκλα ραπανάκι και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα αυγά και τη σάλτσα ψαριού και συνεχίζουμε με τις γαρίδες και τα νούντλς ρυζιού και ανακατεύουμε καλά, ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Βάζουμε την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα, τα βλαστάρια φασολιών και το σχοινόπρασο σκόρδου,ανακατεύουμε καλά και τελειώνουμε με τα χοντροκομμένα φιστίκια. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. Σερβίρουμε με φρέσκα σχοινόπρασα σκόρδου, χοντροκομμένα φιστίκια, βλαστάρια φασολιών και λάιμ.