+

Εκτέλεση

  • Πράσινη Πιπεριά κομμένη ζουλιέν 170 γρ
  • Λευκό Κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 140 γρ
  • Μανιτάρια 230 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Sirloin Steak κομμένο σε λεπτές φέτες 680 γρ
  • Κασέρι Βόλου φέτες 20 τεμ.
  • Γαλλική μπαγκέτα 10 τεμ.
  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με τις πιπεριές και τα μανιτάρια και κρατάμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρέας μας και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Αναμιγνύουμε τα λαχανικά μαζί με το σοταρισμένο κρέας. Κόβουμε την μπαγκέτα και τοποθετούμε στην κάτω πλευρά το μίγμα των λαχανικών με το κρέας και τις φέτες του τυριού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να λιώσει το τυρί μας ή περνάμε από σαλαμάνδρα.