Menu
+

Εκτέλεση

  • Πράσινη Πιπεριά κομμένη ζουλιέν 170.0 γρ
  • Λευκό Κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 140.0 γρ
  • Μανιτάρια 230.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Sirloin Steak κομμένο σε λεπτές φέτες 680.0 γρ
  • Κασέρι Βόλου φέτες 20.0 τεμ.
  • Γαλλική μπαγκέτα 10.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml
  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με τις πιπεριές και τα μανιτάρια και τα κρατάμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρέας μας και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Αναμιγνύουμε τα λαχανικά μαζί με το σοταρισμένο κρέας. Κόβουμε τη μπαγκέτα και τοποθετούμε στην κάτω πλευρά το μίγμα των λαχανικών με το κρέας και τις φέτες του τυριού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να λιώσει το τυρί μας ή περνάμε από σαλαμάνδρα.