Menu
+

Για τη ζύμη της Pizza

  • Αλεύρι 530 γρ
  • Νερό
  • Νωπή Μαγιά 8 γρ
  • Ελαιόλαδο 25 γρ
  • Αλάτι 10 γρ

Για τη γέμιση

  • Φρέσκο χοιρινό λουκάνικο χοντροσπασμένο 380 γρ
  • Κρεμμύδι εμινσέ 1 τεμ.
  • Σκελίδα σκόρδο 1 τεμ.
  • Τυρί τσένταρ 75 γρ
  • Τυρί μοτσαρέλα 75 γρ
  • Μανιτάρια κομμένα καρέ 12 τεμ.
  1. Για τη ζύμη της Pizza

    Βάζουμε το αλεύρι στον κάδο του μίξερ. Ζεσταίνουμε το νερό στους 40 βαθμούς και διαλύουμε τη μαγιά. Ρίχνουμε σταδιακά το νερό στο αλεύρι και το ελαιόλαδο. Αφού ζυμωθεί καλά με τον γάντζο προσθέτουμε το αλάτι στο τέλος. Αφήνουμε να ξεκουραστεί μέχρι να διπλασιαστεί κ τότε την ξαναπατάμε και την ξαναφήνουμε να ξεκουραστεί μέχρι να διπλασιαστεί. Κόβουμε σε κομμάτια τη ζύμη και την ανοίγουμε. Τοποθετούμε τα υλικά κ ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στους 260 βαθμούς για 4-6 λεπτά.
  2. Για τη γέμιση

    Αναμιγνύουμε την κρέμα τυριού μαζί με το chilly jam και τη στρώνουμε στη βάση του ζυμαριού. Σ’ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, ρίχνουμε το λουκάνικο και σβήνουμε με teriyaki. Γλασσάρουμε ελαφρά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε λίγο cheddar και mozzarella και στρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε στο φούρνο.