+

Εκτέλεση

  • Μεγάλα μανιτάρια Portobello 4 τεμ.
  • Φέτες γραβιέρα Κρήτης 4 τεμ.
  • Οnion rings 8 τεμ.
  • Φέτες τομάτας 4 τεμ.
  • Μαρούλι
  • Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες)
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμός από λεμόνι 8 ml
  • Ξίδι ρυζιού 10 γρ
  • Πούδρα μανιταριών 5 γρ
  • Ηλιέλαιο
  1. Εκτέλεση

    Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ηλιέλαιο σε έναν δοσομετρητή και χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ. Σιγά-σιγά προσθέτουμε το ηλιέλαιο, μέχρι να δέσει.

    Στη συνέχεια, ψήνουμε στη σχάρα τα μανιτάρια, αφού τα αλατίσουμε και βάλουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα onion rings.

    Βάζουμε στη βάση τη μαγιονέζα και από πάνω πίκλες. Έπειτα το portobello, το τυρί, την τομάτα, τα onion rings και το μαρούλι και στο πάνω ψωμάκι ξανά μαγιονέζα