Quesadilla με Raw ΝoΒeef Burger και Hummus Φάβας
Ονειρεμένες quesandillas με τρυφερό, ζουμερό και με πλούσια γεμάτη γεύση Raw NoBeef Burger και hummus φάβας!

Συστατικά
Quesadilla με Raw ΝoΒeef Burger και Hummus Φάβας
−
+
€37.37
Για το hummus φάβας
Φάβα
/γρ
120.0 γρ
0%
Ταχίνι
/γρ
80.0 γρ
0%
Κρεμμύδι λευκό
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Κύμινο
/γρ
6.0 γρ
0%
Χυμός από λεμόνι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για τη σάλτσα Pico de Gallo
Αβοκάντο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Τομάτα
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
1/2 Μάτσο Κόλιανδρο
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Πιπεριά τσίλι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για την quesadilla
The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 1 x 20 x 113 g
/pack
1.0 pack
0%
Τορτίγιες καλαμποκιού
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Pico de gallo
/γρ
70.0 γρ
0%
Χούμους
/γρ
80.0 γρ
0%
/
Για το hummus φάβας
-
Φάβα 120.0 γρ
-
Ταχίνι 80.0 γρ
-
Κρεμμύδι λευκό 1.0 τεμ.
-
Κύμινο 6.0 γρ
-
Χυμός από λεμόνι 1.0 τεμ.
-
Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Για τη σάλτσα Pico de Gallo
-
Αβοκάντο 1.0 τεμ.
-
Τομάτα 1.0 τεμ.
-
κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
-
1/2 Μάτσο Κόλιανδρο
-
Πιπεριά τσίλι 1.0 τεμ.
-
Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Για την quesadilla
-
Τορτίγιες καλαμποκιού 2.0 τεμ.
-
Pico de gallo 70.0 γρ
-
Χούμους 80.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Θα χρειαστεί να ετοιμάσουμε πρώτα τις παράλληλες συνταγές. -
Για το hummus φάβας
Σε μια μέτρια κατσαρόλα βράζουμε με εμφιαλωμένο νερό τη φάβα (προτιμήστε φάβα Σαντορίνης) προσθέτοντας το κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες) και σκεπάζοντάς την. Η διαδικασία διαρκεί 25’ περίπου, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα ξαφρίζουμε τους περιττούς αφρούς.
Αφού η φάβα βράσει και απορροφήσει το 100% των υγρών της, πολτοποιούμε σε ένα μπλέντερ μαζί με το βιολογικό ταχίνι, τον χυμό λεμονιού, το κύμινο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Δοκιμάζουμε και αφήνουμε σκεπασμένο το hummus, ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωμάτιου. -
Για τη σάλτσα Pico de Gallo
Κόβουμε το αβοκάντο και την τομάτα σε καρέ. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και το μισό τσίλι.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεταλλικό μπολ και δοκιμάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και την οξύτητα.
-
Για την quesadilla
Ψήνουμε τα The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger, ώστε να έχουν καλή κρούστα.Ολοκληρώνοντας το πιάτο τοποθετούμε τις τορτίγιες (μεγαλύτερες από 22cm) σε ένα τραπέζι και απλώνουμε αρκετή ποσότητα από το hummus φάβας, έπειτα τη σάλτσα Pico de Gallo και το Raw Νo Beef Βurger. Διπλώνουμε στη μέση, κόβουμε σε μεγάλα τρίγωνα και σερβίρουμε πάνω σε ίσιο πιάτο με χαρτοπετσέτα και λαδόκολλα.