+

Για τις Quesadillas

  1. Για τις Quesadillas

    Σοτάρουμε τον κιμά και τον σπάμε, με την βοήθεια ενός φουέτ. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-5 λεπτά. Στη συνέχεια καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον πελτέ, τα φασόλια και 20-30 γρ νερό. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το αβοκάντο και τον κόλιανδρο.
    Σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε σε τηγάνι την τορτίγια με λίγο τυρί, τον κιμά και επιπλέον τυρί και κλείνουμε με την δεύτερη τορτίγια. Κόβουμε και σερβίρουμε με κομμάτια λαίμ και κρέμα τυρί Hellmann’s.

+