Menu
+

Για τις Quesadillas

  • Μοσχαρίσιος κιμάς (από ελιά) 450.0 γρ
  • Μαύρα φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα 200.0 γρ
  • Αβοκάντο κομμένα σε ψιλό καρέ 2.0 τεμ.
  • Κύμινο 5.0 γρ
  • Αλάτι
  • Κόλιανδρος 5.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Μάτσο φρέσκος κόλιανδρος
  • Τορτίγιες μικρές
  • Λευκό Τσένταρ 200.0 γρ
  • Χυμό απο ένα λάιμ
  1. Για τις Quesadillas

    Σοτάρουμε τον κιμά και τον σπάμε, με την βοήθεια ενός φουέτ. Προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-5 λεπτά. Στη συνέχεια καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας, τα φασόλια και 20-30 γρ νερό. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το αβοκάντο και τον κόλιανδρο.Σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε σε τηγάνι την τορτίγια με λίγο τυρί, τον κιμά και επιπλέον τυρί και κλείνουμε με την δεύτερη τορτίγια. Κόβουμε και σερβίρουμε με κομμάτια λαίμ και μαγιονέζαHellmann’s.