Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε μέτρια φωτιά, τοποθετούμε τη λαδόπιτα σε τηγάνι και προσθέτουμε λίγο τυρί. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα φυλλώματα, το ένταμ, το παστράμι, τις πίκλες κρεμμυδιού και το τουρσί, κομμένο σε λεπτές φέτες. Κλείνουμε με δεύτερη λαδόπιτα, στην οποία έχουμε απλώσει το άλειμμα μαγιονέζας με μουστάρδα. Γυρνάμε την λαδόπιτα προσεκτικά ώστε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσει και να λιώσει το τυρί. Κόβουμε στα τέσσερα και σερβίρουμε ζεστή.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού