+

Εκτέλεση

  • Αλεύρι 70% 200 γρ
  • μαργαρίνη 270 γρ
  • Ζάχαρη 40 γρ
  • Ηλιέλαιο 40 ml
  • Νερό 50 ml
  • Βούτυρο 5 γρ
  • Ξύσμα Πορτοκάλι 1 τεμ.
  • Carte d' Or κέικ με γεύση σοκολάτα

Για τη Μους

  • Νερό 1750 ml
  • Carte d' Or κέικ με γεύση σοκολάτα 400 γρ
  1. Εκτέλεση

    Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθουν καλά.

    Ανοίγουμε αμέσως ανάμεσα σε δυο αντικολλητικα χαρτιά σε λεπτά φύλλα.

    Παγώνουμε και κόβουμε με κούπατ και τα τοποθετούμε κατάψυξη στους 170°C για 15-20 λεπτά

  2. Για τη Μους

    • Χτυπάμε με το σύρμα και μόλις είναι έτοιμο το φορμάρουμε στο τσέρκι.
    • Το παγώνουμε και στο κέντρο κάνουμε μια τρύπα με τον διακορευτή μήλου.
    • Ανακατεύουμε με το μείγμα από βούτυρο ,κακάο και σοκολάτα σε αναλογία 1-1
    • Τέλος στο κέντρο βάζουμε caramel toffee
+