Sabble Σοκολάτας
Sabble σοκολάτας με μους σοκολάτας και καραμέλα

Συστατικά
Sabble Σοκολάτας
−
+
€29.5
Εκτέλεση
Αλεύρι 70%
/γρ
200.0 γρ
0%
Μαργαρίνη
/γρ
270.0 γρ
0%
Ζάχαρη
/γρ
40.0 γρ
0%
Ηλιέλαιο
/ml
40.0 ml
0%
Νερό
/ml
50.0 ml
0%
Βούτυρο
/γρ
5.0 γρ
0%
Ξύσμα Πορτοκάλι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Carte D' Or κέικ με γεύση σοκολάτα
/γρ
0.0 γρ
0%
Για τη Μους
Νερό
/ml
1750.0 ml
0%
Carte D' Or κέικ με γεύση σοκολάτα
/γρ
400.0 γρ
0%
Carte D' Or Buffet Μους με Γεύση Σοκολάτα 5 kg
/γρ
1000.0 γρ
0%

/
Εκτέλεση
-
Αλεύρι 70% 200.0 γρ
-
Μαργαρίνη 270.0 γρ
-
Ζάχαρη 40.0 γρ
-
Ηλιέλαιο 40.0 ml
-
Νερό 50.0 ml
-
Βούτυρο 5.0 γρ
-
Ξύσμα Πορτοκάλι 1.0 τεμ.
-
Carte D' Or κέικ με γεύση σοκολάτα
Για τη Μους
-
Νερό 1750.0 ml
-
Carte D' Or κέικ με γεύση σοκολάτα 400.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθουν καλά.
Ανοίγουμε αμέσως ανάμεσα σε δυο αντικολλητικα χαρτιά σε λεπτά φύλλα.
Παγώνουμε και κόβουμε με κούπατ και τα τοποθετούμε κατάψυξη στους 170°C για 15-20 λεπτά -
Για τη Μους
- Χτυπάμε με το σύρμα και μόλις είναι έτοιμο το φορμάρουμε στο τσέρκι.
- Το παγώνουμε και στο κέντρο κάνουμε μια τρύπα με τον διακορευτή μήλου.
- Ανακατεύουμε με το μείγμα από βούτυρο ,κακάο και σοκολάτα σε αναλογία 1-1
- Τέλος στο κέντρο βάζουμε caramel toffee