Menu
+

Για το Λάχανο Μπρεζέ

  • Λάχανο Κόκκινο 1.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο
  • Λευκό ξύδι 100.0 γρ
  • Ζάχαρη 150.0 γρ
  • Ξύλο Κανέλας 3.0 τεμ.
  • Αστεροειδής γλυκάνισος 2.0 τεμ.
  • Γαρύφαλλο 10.0 τεμ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το αϊβαρ

  • Πιπεριές Φλωρίνης
  • Τομάτα
  • Ξύδι από μήλο
  • Μαϊντανός (φρέσκος)
  • Ελαιόλαδο

Για το σάντουιτς

  • Άιβαρ 50.0 γρ
  • Hellmann’s Street Μαγιονέζα 3 Kg 50.0 γρ
  • Φύλλα μαρούλι
  • Λάχανο Κόκκινο Μπρεζέ 50.0 γρ
  • Φέτες τυριού έμενταλ 2.0 τεμ.
  • Φέτες Παστράμι 2.0 τεμ.
  • Φέτες Ψωμί Φόρμας 2.0 τεμ.
  1. Για το Λάχανο Μπρεζέ

    Σοτάρουμε το λάχανο που το έχουμε κομμένο ζουλιέν σε 50 ml ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά και σβήνουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει και να γλασάρει το λάχανο.
  2. Για το αϊβαρ

    Ψήνουμε τις πιπεριές στο φλόγιστρο ή σε φούρνο και στη συνέχεια τις κρυώνουμε . Κάνουμε τις τομάτες μπλανσίρ και αφαιρούμε το δέρμα . Κόβουμε μπρινουάζ τις τομάτες και τις πιπεριές, βάζουμε σε μια κατσαρόλα ελαιόλαδο και σε χαμηλή φωτιά μαγειρεύουμε . Εν συνεχεία προσθέτουμε ξύδι και μαϊντανό.
  3. Για το σάντουιτς

    Συνθέτουμε το σάντουιτς βάζοντας διαδοχικά στο ψωμί, μαγιονέζα, μαρούλι,παστράμι, τυρί,το λάχανο μπρεζέ και το άιβαρ.