+

Εκτέλεση

Συνέχεια

  1. Εκτέλεση

    1. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τα υλικά της μαρινάδας για 6 ώρες. Βγάζουμε από τη μαρινάδα και στραγγίζουμε.
  2. Συνέχεια

    2. Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα γιαουρτιού και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

    3. Ψήνουμε το κοτόπουλο και τα ψωμάκια στη σχάρα. Βάζουμε στο κάτω ψωμάκι σάλτσα γιαουρτιού, από πάνω το κοτόπουλο, το μπέικον, το τυρί, το ξερό κρεμμύδι σε φέτες, την τομάτα, από δύο φύλλα δυόσμου σε κάθε burger, το iceberg και στο πάνω ψωμάκι ξανά κρύα σάλτσα γιαουρτιού.

+