Menu
+

Για το Burger

  • Μοσχάριος κιμάς 450.0 γρ
  • Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr 15.0 γρ
  • Αλάτι 10.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Κύμινο 3.0 γρ

Για το dressing - την Hot Remoulade Sauce

  • Σέλερι ψιλοκομμένο 20.0 γρ
  • Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 5.0 γρ
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος 5.0 γρ
  • Χυμός λεμονιού 5.0 γρ
  • Hellmann's Κέτσαπ Σκουήζυ 560 gr 15.0 γρ
  • Hellmann's Απαλή Μουστάρδα 500 gr 15.0 γρ
  • Γιαούρτι 60.0 γρ

Για το μπέικον

  • Χονδροκομμένο μπέικον 3.0 τεμ.
  • Καστανή ζάχαρη 75.0 γρ

Για το άχυρο κρεμμυδιού

  • Κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 1.0 τεμ.
  • Αυγά 2.0 τεμ.
  • Αλεύρι 140.0 γρ
  • Πάπρικα γλυκιά 10.0 γρ
  • Ρίγανη 10.0 γρ
  1. Για το Burger

    Τοποθετούμε τον κιμά μαζί με τα μπαχαρικά σε μπασίνα και αναμειγνύουμε.
  2. Για το dressing - την Hot Remoulade Sauce

    Τοποθετούμε σε μπασίνα όλα τα υλικά του dressing και αναδεύουμε.
  3. Για το μπέικον

    Τοποθετούμε πάνω σε αλουμινόχαρτο το οποίο έχουμε βάλει στη σχάρα τις φέτες του μπεϊκον μαζί με την ανάλογη ζάχαρη και ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.Στη συνέχεια βάζουμε τις φέτες πάνω στο μαντέμι και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουμε μια ωραία καραμελωμένη φέτα μπέικον.
  4. Για το άχυρο κρεμμυδιού

    Κόβουμε το κρεμμύδι ζουλιέν (όχι πολύ ψιλό) και στη συνέχεια τοποθετούμε σε μπασίνα (ή σε σακούλα ) όλα τα μπαχαρικά και το αλεύρι.Περνάμε το κρεμμύδι από το αυγό και μετά από τα μπαχαρικά (το κάνουμε δύο φορές) και στη συνέχεια τηγανίζουμε.
  5. Παρουσίαση

    Στο κάτω buns βάζουμε το dressing, μετά το μπιφτέκι (εάν επιθυμούμε εδώ μπορούμε να βάλουμε και φέτα τυριού), το μπέικον, το άχυρο κρεμμυδιού και κλείνουμε με dressing και το πάνω buns.