Spicy & Smoky Burger με γρασαρισμένο μπέικον και άχυρο κρεμμυδιού
Δημιουργήστε ένα burger υψηλών προδιαγραφών για μεγάλη απόλαυση!

Συστατικά
Spicy & Smoky Burger με γρασαρισμένο μπέικον και άχυρο κρεμμυδιού
−
+
€0.0
Για το Burger
Μοσχάριος κιμάς
/γρ
450.0 γρ
0%
Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Αλάτι
/γρ
10.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
3.0 γρ
0%
Για το dressing - την Hot Remoulade Sauce
Σέλερι ψιλοκομμένο
/γρ
20.0 γρ
0%
Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/γρ
5.0 γρ
0%
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
/γρ
5.0 γρ
0%
Hellmann's Hot Sauce 95ml
/γρ
100.0 γρ
0%
Χυμός λεμονιού
/γρ
5.0 γρ
0%
Hellmann's Κέτσαπ Σκουήζυ 560 gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Hellmann's Απαλή Μουστάρδα 500 gr
/γρ
15.0 γρ
0%

Γιαούρτι
/γρ
60.0 γρ
0%
Hellmann's Μαγιονέζα Deli 5 lt
/γρ
60.0 γρ
0%

Για το μπέικον
Χονδροκομμένο μπέικον
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Καστανή ζάχαρη
/γρ
75.0 γρ
0%
Για το άχυρο κρεμμυδιού
Κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Αυγά
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Αλεύρι
/γρ
140.0 γρ
0%
Πάπρικα γλυκιά
/γρ
10.0 γρ
0%
Ρίγανη
/γρ
10.0 γρ
0%
/
Για το Burger
-
Μοσχάριος κιμάς 450.0 γρ
-
Αλάτι 10.0 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Κύμινο 3.0 γρ
Για το dressing - την Hot Remoulade Sauce
-
Σέλερι ψιλοκομμένο 20.0 γρ
-
Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 5.0 γρ
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος 5.0 γρ
-
Hellmann's Hot Sauce 95ml 100.0 γρ
-
Χυμός λεμονιού 5.0 γρ
-
Γιαούρτι 60.0 γρ
Για το μπέικον
-
Χονδροκομμένο μπέικον 3.0 τεμ.
-
Καστανή ζάχαρη 75.0 γρ
Για το άχυρο κρεμμυδιού
-
Κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 1.0 τεμ.
-
Αυγά 2.0 τεμ.
-
Αλεύρι 140.0 γρ
-
Πάπρικα γλυκιά 10.0 γρ
-
Ρίγανη 10.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Burger
Τοποθετούμε τον κιμά μαζί με τα μπαχαρικά σε μπασίνα και αναμειγνύουμε. -
Για το dressing - την Hot Remoulade Sauce
Τοποθετούμε σε μπασίνα όλα τα υλικά του dressing και αναδεύουμε. -
Για το μπέικον
Τοποθετούμε πάνω σε αλουμινόχαρτο το οποίο έχουμε βάλει στη σχάρα τις φέτες του μπεϊκον μαζί με την ανάλογη ζάχαρη και ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.Στη συνέχεια βάζουμε τις φέτες πάνω στο μαντέμι και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουμε μια ωραία καραμελωμένη φέτα μπέικον. -
Για το άχυρο κρεμμυδιού
Κόβουμε το κρεμμύδι ζουλιέν (όχι πολύ ψιλό) και στη συνέχεια τοποθετούμε σε μπασίνα (ή σε σακούλα ) όλα τα μπαχαρικά και το αλεύρι.Περνάμε το κρεμμύδι από το αυγό και μετά από τα μπαχαρικά (το κάνουμε δύο φορές) και στη συνέχεια τηγανίζουμε. -
Παρουσίαση
Στο κάτω buns βάζουμε το dressing, μετά το μπιφτέκι (εάν επιθυμούμε εδώ μπορούμε να βάλουμε και φέτα τυριού), το μπέικον, το άχυρο κρεμμυδιού και κλείνουμε με dressing και το πάνω buns.