+

Για τα Spring Rolls

  • Φύλλα ρυζιού 25 τεμ.
  • Μάνγκο 2 τεμ.
  • Αγγουράκια 5 τεμ.
  • Κόκκινη καυτερή πιπεριά 1 τεμ.
  • Καπνιστό σολομό 700 γρ
  • Φύλλα βασιλικού 5 τεμ.
  • Φύλλα κόλιανδρο 5 τεμ.
  • Φύλλα μέντας 2 τεμ.
  • Lime 1 τεμ.

Για την Παρουσίαση

  1. Για τα Spring Rolls

    Καθαρίζουμε το μάνγκο και στη συνέχεια το κόβουμε, όπως και τα αγγουράκια, ζουλιέν. Καθαρίζουμε προσεκτικά την καυτερή πιπεριά και την ψιλοκόβουμε. Βάζουμε σε παγωμένο νερό τα φύλλα ρυζιού μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια τα απλώνουμε σε μια λεία πετσέτα. Απλώνουμε τα υλικά μας στο φύλλο ρυζιού και ολοκληρώνουμε με σταγόνες από τη Βινεγκρέτ Βασιλικού.
  2. Για την Παρουσίαση

    Τοποθετούμε τα Spring Rolls στο πιάτο μας, γαρνίρουμε με τα cress και συνοδεύουμε με μίνι σαλάτα αποτελούμενη από τα υλικά της γέμισης, κομμένα μπρινουάζ, με Βινεγκρέτ Βασιλικού.
+