+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Σε ένα wok τσιγαρίζουμε τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο με το λάδι, προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα εσαλότ και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα σιτάκε και συνεχίζουμε μέχρι να μελώσουν.

    Προσθέτουμε τα υγρά, το λεμονόχορτο, το τζίντζερ, το miso και τα κρεμμύδια.

    Αφήνουμε να βράσει για μερικά λεπτά και σερβίρουμε.

    Εάν επιθυμούμε, μπορούμε να βάλουμε και συνοδευτική γλυκόξινη-πικάντικη sauce. Σε αυτή την περίπτωση ανακατεύουμε 150 γρ. Knorr Sweet Soy Sauce με 20-30 γρ. χυμό lime και 30 γρ. fish sauce.

+