Menu
+

Εκτέλεση

  • Κοτόπουλο μπούτι φιλέτο, κομμένο σε λωρίδες 12.0 kg
  • Εσαλότ κομμένα emince 6.0 τεμ.
  • Mανιτάρια σιτάκε, κομμένα σε τέταρτα 500.0 γρ
  • Fish sauce 40.0 γρ
  • Λευκό miso 30.0 γρ
  • Ξύδι ρυζιού 35.0 ml
  • Τζίντζερ ψιλοκομμένο 35.0 γρ
  • Χυμό lime 30.0 γρ
  • Κλωνάρια λεμονόχορτο, σπασμένα 3.0 τεμ.
  • Φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα σε τρία κομμάτια 5.0 τεμ.
  • Καλαμποκέλαιο
  1. Εκτέλεση

    Σε ένα wok τσιγαρίζουμε τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο με το λάδι, προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα εσαλότ και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα σιτάκε και συνεχίζουμε μέχρι να μελώσουν.

    Προσθέτουμε τα υγρά, το λεμονόχορτο, το τζίντζερ, το miso και τα κρεμμύδια.

    Αφήνουμε να βράσει για μερικά λεπτά και σερβίρουμε.

    Εάν επιθυμούμε, μπορούμε να βάλουμε και συνοδευτική πικάντικη sauce. Σε αυτή την περίπτωση ανακατεύουμε 150 γρ. Soy Sauce με 20-30 γρ. χυμό lime και 30 γρ. fish sauce.