Tacos Γαλοπούλας με Αβοκάντο και Μοσχολέμονο
Είναι σίγουρο πως οι γιορτές σας δημιουργήσαν μια έξτρα ποσότητα φαγητού! Μάλλον δεν είχατε σκεφτεί πως το περίσσευμα γαλοπούλας μπορεί να αποτελέσει ιδανική γέμιση για tacos.

Συστατικά
Για την Σαλάτα
-
Λάχανο κινέζικο 1 τεμ.
-
Πιπεριές Φλωρίνης ψητές 4 τεμ.
Για τα Τacos
-
Τορτίγιες μικρές 10 τεμ.
Παρουσίαση
-
Στήθος Γαλοπούλας 500 γρ
-
Αβοκάντο 4 τεμ.
-
Χυμό lime
Στάδια εκτέλεσης
-
Για την Σαλάτα
Κόβουμε το κινέζικο λάχανο ζουλιέν και το αναμειγνύουμε με τη κομμένη ζουλιέν πιπεριά και το chili soy, διατηρούμε σε ψυγείο. -
Για τα Τacos
Ψήνουμε τις Τορτίγιες σε σχάρα ή απευθείας στην φλόγα και στη συνέχεια τις φορμάρουμε σε ψιλό πλάστη μέχρι να πάρουν το σχήμα του tacos. -
Παρουσίαση
Παίρνουμε ένα tacos και τοποθετούμε κρέμα τυρί, στη συνέχεια την ψιλοκομμένη γαλοπούλα, την σαλάτα και τελειώνουμε με φέτες από αβοκάντο και χυμό λάιμ.