Menu

Συστατικά

+

Pico de gallo

  • Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 50.0 γρ
  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
  • Ψιλοκομμένη τομάτα 80.0 γρ
  • Πράσινη Πιπεριά Κέρατο κομμένη καρέ 30.0 τεμ.
  • Κόλιανδρος Ψιλοκομμένος
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το Χαλούμι

  • Καπνιστή πάπρικα 4.0 γρ
  • Κόκκους Κύμινο 8.0 τεμ.
  • Χαλούμι 250.0 γρ
  • Ελαιόλαδο

Για τα τάκος

  • Χαλούμι
  • Τορτίγια 4.0 τεμ.
  • Μαύρα φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα 200.0 γρ
  • Hellmann's Vegan 3 lt 60.0 γρ
  • Pico de gallo

Εύκολες τορτίγια για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε προτίμηση!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Pico de gallo

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά για το pico de gallo σε μπασίνα καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αναμειγνύουμε.
  2. Για το Χαλούμι

    Μαρινάρουμε με το κύμινο και την καπνιστή πάπρικα το χαλούμι και ψήνουμε σε σχαροτήγανο και από τις δυο πλευρές.
  3. Για τα τάκος

    Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες (για να γίνουν πιο εύκαμπτες) και προσθέτουμε τα φασόλια, το χαλούμι και το pico de gallo και τελειώνουμε με τη Hellmann's Vegan.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού