Menu
+

Pico de gallo

  • Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 50 γρ
  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
  • Ψιλοκομμένη τομάτα 80 γρ
  • Πράσινη Πιπεριά Κέρατο κομμένη καρέ 30 τεμ.
  • Κόλιανδρος Ψιλοκομμένος
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το Χαλούμι

  • Καπνιστή πάπρικα 4 γρ
  • κόκκους Κύμινο 8 τεμ.
  • Χαλούμι 250 γρ
  • Ελαιόλαδο

Για τα τάκος

  • Χαλούμι
  • Τορτίγια 4 τεμ.
  • Μαύρα φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα 200 γρ
  • Pico de gallo
  1. Pico de gallo

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά για το pico de gallo σε μπασίνα καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αναμειγνύουμε.
  2. Για το Χαλούμι

    Μαρινάρουμε με το κύμινο και την καπνιστή πάπρικα το χαλούμι και ψήνουμε σε σχαροτήγανο και από τις δυο πλευρές.
  3. Για τα τάκος

    Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες (για να γίνουν πιο εύκαμπτες) και προσθέτουμε τα φασόλια, το χαλούμι και το pico de gallo και τελειώνουμε με τη Hellmann's Vegan. Ραντίζουμε με Hellmann's Hot Sauce στο σερβίρισμα