Menu
+

Για τον vegan καγιανά

  • Κρεμμύδι (σε κύβους) 1 τεμ.
  • Πράσινη Πιπεριά Κέρατο κομμένη καρέ 1 τεμ.
  • Κόκκινη Πιπεριά κομμένη καρέ 1 τεμ.
  • Tofu 1 pack
  • Τοματίνια 100 γρ
  • Κύμινο 3 γρ
  • Καπνιστή πάπρικα 3 γρ
  • Θαλασσινό Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ξύσμα λεμονιού 1 τεμ.

Για το μείγμα αβοκάντο και το σερβίρισμα

  • Αβοκάντο 2 τεμ.
  • Θαλασσινό Αλάτι
  • Τορτίγιες καλαμποκιού 8 τεμ.
  • Φύλλα κόλιανδρο
  • Χυμός λεμονιού
  1. Για τον vegan καγιανά

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαγειρευτούν. Τέλος προσθέτουμε το tofu και τα τοματίνια κομμένα σε καρέ. Καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και αφαιρούμε από τη φωτιά.

  2. Για το μείγμα αβοκάντο και το σερβίρισμα

    Τοποθετούμε το καθαρισμένο αβοκάντο σε μπλέντερ και ομογενοποιούμε με τη μαγιονέζα. Έπειτα, καρυκεύουμε με αλάτι και τελειώνουμε με το χυμό λεμονιού.

    Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες, και σερβίρουμε πρώτα το μείγμα του αβοκάντο, τον καγιανά και τελειώνουμε με φρέσκα φύλλα κόλιανδρου.