Menu

Συστατικά

+

Για το Mole

Για το Μοσχάρι

Για τα Tacos

  • Τορτίγια
  • Αβοκάντο
  • Λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Λάιμ
  • Κόλιανδρος

Ονειρικός συνδυασμός με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι, σε crunchy τορτίγιες και πικάντικο mole, που συνθέτει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Mole

    Καθαρίζουμε τα κοτσάνια και τα σπόρια από τις πιπεριές. Τις ψήνουμε για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθούν. Στη συνέχεια, τις τοποθετούμε σε ζεστό νερό και τις αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.
    Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο. Προσθέτουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές και συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε ένα ελαφρώς καμένο αποτέλεσμα. Πολτοποιούμε το μείγμα και το διατηρούμε στην άκρη.
  2. Για το Μοσχάρι

    Αλατοπιπερώνουμε το μοσχάρι και το θωρακίζουμε από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό- 500 γρ. έτοιμο προϊόν, το μείγμα πιπεριάς και τα μπαχαρικά. Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 2-3 ώρες. Μόλις ψηθεί, αν θέλουμε, αφαιρούμε το λίπος που έχει ανέβει στην επιφάνεια. Ψιλοκόβουμε το μοσχάρι με δύο πιρούνια και προσθέτουμε αρκετή σάλτσα ώστε να καλυφθεί ομοιόμορφα.
  3. Για τα Tacos

    Περνάμε τις τορτίγιες από τη σάλτσα και στη συνέχεια τις ψήνουμε. Σερβίρουμε με το μοσχάρι, το αβοκάντο, το κρεμμύδι και το λάιμ.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού