+

Για το Dressing

Για το Tofu

  • Φέτες αγγούρι (χωρίς σπόρους, κομμένο με το πίλερ) 200 τεμ.
  • Tofu 700 γρ
  • Φρέσκα κρεμμύδια 100 γρ
  • Ψημένο σουσάμι
  • Ρίζα λωτού, τηγανισμένη 50 γρ
  1. Για το Dressing

    Ανακατεύουμε την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά και το mirin.
  2. Για το Tofu

    Προετοιμάζουμε δυο στρώσεις tofu και περιχύνουμε το dressing στο πιάτο. Τοποθετούμε εναλλάξ το αγγούρι και το tofu. Βάζουμε το tofu στην κορφή και τελειώνουμε με στρώση αγγουριού. Γαρνίρουμε με τα φρέσκα κρεμμύδια, το ψητό σουσάμι και το τη ρίζα λωτού.
+