Tofu με Σαλάτα Αγγουριού
Αυτό το ελαφρύ, υγιεινό πιάτο συνδυάζει την λεπτή υφή του tofu με τη γλυκιά και πικάντικη σάλτσα σόγιας!

Συστατικά
Tofu με Σαλάτα Αγγουριού
−
+
€0.0
Για το Dressing
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά 1 lt
/ml
300.0 ml
0%

Mirin
/ml
100.0 ml
0%
Για το Tofu
Φέτες αγγούρι (χωρίς σπόρους, κομμένο με το πίλερ)
/τεμ.
200.0 τεμ.
0%
Tofu
/γρ
700.0 γρ
0%
Φρέσκα κρεμμύδια
/γρ
100.0 γρ
0%
Ψημένο σουσάμι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ρίζα λωτού, τηγανισμένη
/γρ
50.0 γρ
0%
/
Για το Dressing
-
Mirin 100.0 ml
Για το Tofu
-
Φέτες αγγούρι (χωρίς σπόρους, κομμένο με το πίλερ) 200.0 τεμ.
-
Tofu 700.0 γρ
-
Φρέσκα κρεμμύδια 100.0 γρ
-
Ψημένο σουσάμι
-
Ρίζα λωτού, τηγανισμένη 50.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Ανακατεύουμε την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά και το mirin. -
Για το Tofu
Προετοιμάζουμε δυο στρώσεις tofu και περιχύνουμε το dressing στο πιάτο. Τοποθετούμε εναλλάξ το αγγούρι και το tofu. Βάζουμε το tofu στην κορφή και τελειώνουμε με στρώση αγγουριού. Γαρνίρουμε με τα φρέσκα κρεμμύδια, το ψητό σουσάμι και το τη ρίζα λωτού.