Menu

Συστατικά

+

Για τη σάλτσα Μαρινάρα

Για τα κεφτεδάκια

Για το σερβίρισμα

  • Baby Ρόκα
  • Ψωμάκι Πρέντζελ 4.0 τεμ.
  • Baby Ρόκα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη σάλτσα Μαρινάρα

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει, και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας, το νερό και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και θυμάρι. Αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα και τελειώνουμε με φύλλα βασιλικού.

  2. Για τα κεφτεδάκια

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, προσθέτουμε τα μανιτάρια (τα αφυδατωμένα τα έχουμε μουλιάσει σε νερό με το Βαλσάμικο) και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και σκόνη 

    τσίλι.

    Τοποθετούμε σε μπλέντερ τη φάρσα των μανιταριών με τα φασόλια και δουλεύουμε.

    Ομογενοποιούμε τα 50 γρ ψημένου κόκκινου ρυζιού με τη φάρσα των μανιταριών με το φασόλι και σχηματίζουμε κεφτεδάκια. Τέλος, πανάρουμε με το πάνκο και κρυώνουμε.

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 18-20 λεπτά.

  3. Για το σερβίρισμα

    Σε ψωμάκι pretzel τοποθετούμε baby ρόκα, τα κεφτεδάκια και τελειώνουμε με vegan μαγιονέζα και τη σάλτσα Μαρινάρα.