Menu
+

Για τη σάλτσα Μαρινάρα

  • Knorr Σάλτσα Τομάτας για Ζυμαρικά, Πίτσες & Μαγειρευτά 10kg 120.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 30.0 ml
  • 1/2 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Νερό 50.0 ml
  • Φρέσκος Βασιλικός

Για τα κεφτεδάκια

  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 80.0 ml
  • Μανιτάρια 450.0 γρ
  • Αφυδατωμένα μανιτάρια πορτσίνι 50.0 γρ
  • Μαύρα Φασόλια Κονσέρβας 250.0 γρ
  • Σκόρδο 15.0 γρ
  • Ξύδι μπαλσάμικο 20.0 ml
  • Κάσιους 80.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Πιπεριά τσίλι 5.0 γρ
  • Πάνκο 250.0 γρ

Για το σερβίρισμα

  • Baby Ρόκα
  • Ψωμάκι Πρέντζελ 4.0 τεμ.
  • Baby Ρόκα
  • Hellmann's Vegan 2,5 kg
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Για τη σάλτσα Μαρινάρα

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει, και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας, το νερό και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και θυμάρι. Αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα και τελειώνουμε με φύλλα βασιλικού.

  2. Για τα κεφτεδάκια

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, προσθέτουμε τα μανιτάρια (τα αφυδατωμένα τα έχουμε μουλιάσει σε νερό με το Βαλσάμικο) και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και σκόνη 

    τσίλι.

    Τοποθετούμε σε μπλέντερ τη φάρσα των μανιταριών με τα φασόλια και δουλεύουμε.

    Ομογενοποιούμε το κόκκινο ρύζι με τη φάρσα των μανιταριών με το φασόλι και σχηματίζουμε κεφτεδάκια. Τέλος, πανάρουμε με το πάνκο και κρυώνουμε.

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 18-20 λεπτά.

  3. Για το σερβίρισμα

    Σε ψωμάκι pretzel τοποθετούμε baby ρόκα, τα κεφτεδάκια και τελειώνουμε με vegan μαγιονέζα και τη σάλτσα Μαρινάρα.