+

Για το Dressing

Για το Burger

  • Μοσχαρίσιο κιμά 125 γρ
  • Αλάτι 1 γρ
  • Πιπέρι 300 mg

Για την Παρουσίαση

  • Ψωμάκι brioche 1 τεμ.
  • Ρόκα 3 γρ
  • Ραντίτσιο 15 γρ
  • Κουκουνάρι 5 γρ
  • Αντσούγιες 5 γρ
  • Κάπαρη 4 γρ
  1. Για το Dressing

    Ψιλοκόβουμε την κάπαρη, τον τόνο, τις αντζούγιες και το βασιλικό. Τα συνδυάζουμε με την Hellmann's deli και ολοκληρώνουμε το dressing με χυμό λεμονιού και αλεσμένο μαύρο πιπέρι.
  2. Για το Burger

    Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ψήνουμε σε υψηλή φωτιά και από τις δύο πλευρές.
  3. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Στήνουμε το burgerξεκινώντας με το ραντίτσιο, την Hellmann's deli και το μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Γαρνίρουμε με το dressing τόνου, τα ψημένα κουκουνάρια, την αντσούγια και τη ρόκα.
+