+

Dressing

Burger

  • Μοσχαρίσιο κιμά 125 γρ
  • Αλάτι 1 γρ
  • Πιπέρι 300 mg

Παρουσίαση

  • Ψωμάκι brioche 1 τεμ.
  • Ρόκα 3 γρ
  • Ραντίτσιο 15 γρ
  • Κουκουνάρι 5 γρ
  • Αντσούγιες 5 γρ
  • Κάπαρη 4 γρ
  1. Dressing

    Ψιλοκόβουμε την κάπαρη, τον τόνο, τις αντζούγιες και το βασιλικό. Το συνδυάζουμε με την Hellmann's deli. Ολοκληρώνουμε το dressing με χυμό λεμονιού και αλεσμένο μαύρο πιπέρι.
  2. Burger

    Περνάμε το κρέας από μηχανή για κιμά μια φορά και όσο το δυνατό στο πιο χοντρό της μηχανής, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ψήνουμε σε υψηλή φωτιά και από τις δύο πλευρές.
  3. Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Βάζουμε το burger μαζί με το ραντίτσιο, την Hellmann's deli και το μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Γαρνίρουμε με το dressing τόνου, τα ψημένα κουκουνάρια, την αντσούγια και τη ρόκα.
+