Menu
+

Για τις πατάτες

  • Γλυκοπατάτα κομμένη καρέ 1.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα φύλλα

  • Φύλλα μαρουλιού 8.0 τεμ.

Για τα κρεμμύδια και τις πιπεριές

  • Κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 1.0 τεμ.
  • Πράσινη Πιπεριά κομμένη ζουλιέν 1.0 τεμ.
  • Κόκκινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν 1.0 τεμ.
  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

  • Ελαιόλαδο 40.0 ml
  • 1/2 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ 20.0 γρ
  • Καλαμπόκι Σπυρί 150.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα Wrap

  1. Για τις πατάτες

    Μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, στρώνουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25-30 λεπτά.

  2. Για τα φύλλα

    Μπλανσάρουμε τα φύλλα σε βραστό νερό και κρυώνουμε αμέσως. Εναλλακτικά του μαρουλιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φύλλα σέσκουλου.

  3. Για τα κρεμμύδια και τις πιπεριές

    Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές, καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και σκόρδο και συνεχίζουμε μέχρι τα λαχανικά μας πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Τέλος σβήνουμε με το χυμό από μισό λάιμ.

  4. Για τη σάλτσα

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και προσθέτουμε το καλαμπόκι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την σάλτσα τομάτας και το σκόρδο, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε την σάλτσα να γλασάρει. Τέλος προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, μπλεντάρουμε και αφήνουμε στην άκρη.

  5. Για τα Wrap

    Σε κάθε φύλλο προσθέτουμε πρώτα το ρύζι και στη συνέχεια κρεμμύδι, πιπεριές, chili tomato, φασόλια και πατάτες. Τυλίγουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα.