Menu

Συστατικά

+

Γιατο dressing green goddess

  • Vegan Sour Cream (ξινή κρέμα) 80.0 γρ
  • Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 20.0 γρ
  • Μυρώνια ψιλοκομμένα 20.0 γρ
  • Εστραγκόν ψιλοκομμένο 20.0 γρ
  • Χυμός λεμονιού 30.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για τα λαχανικά

  • Άγρια μανιτάρια 500.0 γρ
  • Διάφορες πιπεριές 500.0 γρ
  • Baby σπανάκι 100.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για το wrap

  • Vegan Τυρί 50.0 γρ
  • Κουκουνάρι 10.0 γρ
  • Τορτίγια 10.0 τεμ.

Στάδια εκτέλεσης

  1. Γιατο dressing green goddess

    Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε Hellmann’s Vegan, vegan sour cream, σχοινόπρασο, μυρώνι, εστραγκόν, χυμό λεμονιού και πιπέρι και αναμειγνύουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο μείγμα, το οποίο έπειτα μεταφέρουμε σε ένα μπουκάλι για σως.

  2. Για τα λαχανικά

    Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές σε ένα τηγάνι με λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

  3. Για το wrap

    Ζεστάνουμε τις τορτίγιες και στη συνέχεια προσθέτουμε στρώσεις από λαχανικά, τυρί και κουκουνάρι. Ρίχνουμε μερικές σταγόνες dressing green goddess πάνω από τη γέμιση και διπλώνουμε τις άκρες του wrapπρος τα μέσα τυλίγοντας. Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.