Menu

Συστατικά

+

Για τη sauce ταχίνι

  • Ταχίνι 150.0 γρ
  • Χυμός λεμονιού 40.0 γρ
  • Κύμινο 4.0 γρ
  • Νερό 70.0 ml
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για το wrap

  • Naan πίτες 2.0 τεμ.
  • Καρότο ζουλιέν 1.0 τεμ.
  • Φύλλα iceberg 2.0 τεμ.
  • Αγγούρι Κνωσού 1.0 τεμ.
  • Αγγουράκια πίκλες (κομμένα σε φέτες) 4.0 τεμ.
  • Καπνιστή πάπρικα 2.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη sauce ταχίνι

    Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε με έναν αβγοδάρτη όλα τα υλικά για τη sauce ταχίνι προσπαθώντας να βάλουμε όσο περισσότερο αέρα μπορούμε χτυπώντας. Θα το καταλάβουμε από το γεγονός ότι αυτή θα πήξει.
  2. Για το wrap

    Στη συνέχεια βάζουμε τις πίτες σε ένα τραπέζι και απλώνουμε πάνω τους με ένα κουτάλι τη sauce ταχίνι.  Κόβουμε το αγγουράκι Κνωσού ζουλιέν και τοποθετούμε τα λαχανικά και τις πίκλες προσθέτωντας στο τέλος τα ΝoChicken Nuggets, τα οποία έχουμε τηγανίσει στους 180°C, στραγγίσει και πασπαλίσει με αλάτι και καπνιστή πάπρικα. Έπειτα, τυλίγουμε προσεκτικά με μια λαδόκολλα ή ένα σελοφάν, ώστε να δώσουμε στρογγυλό σχήμα.Αφήνουμε για 2’ την πίτα να απορροφήσει την υγρασία αλλά και να πάρει το τελικό σχήμα της, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.