Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Αρνίσιο μπούτι 2.0 kg
  • Αλάτι 20.0 γρ
  • Ζάχαρη 20.0 γρ
  • Νερό 2.0 l

Για τη μαρινάδα


Μοναδικοί συνδυασμοί γεύσης και υλικών! Κερδίστε σε γεύση και κλέψτε τις εντυπώσεις με ένα γιορτινό, μεσογειακό πιάτο!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε το νερό μαζί με τη ζάχαρη και το αλάτι, δίνουμε μια βράση και στη συνέχεια κρυώνουμε. Τοποθετούμε το μπούτι στην άλμη για 1 ώρα, έπειτα στεγνώνουμε από τα νερά και μαρινάρουμε με το μείγμα μπαχαρικών που έχουμε παρασκευάσει. 
  2. Για τη μαρινάδα

    Τοποθετούμε το Aromat μαζί με το σκόρδο και τα μυρωδικά και δημιουργούμε μια πάστα.Στη συνέχεια, περνάμε σχολιαστικά με την πάστα το μπούτι και ψήνουμε στους 150° για 30 λεπτά. Προσθέτουμε την τομάτα μαζί με τις αγκινάρες (συσκευασμένες, χρησιμοποιούμε ολόκληρη την  αγκινάρα με τους χυμούς της), τις πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους 170° για μία με μιάμιση ώρα.Σερβίρουμε το μπούτι ολόκληρο μαζί με τις αγκινάρες, τις πατάτες και τα φασολάκια.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού